MotoNews.pl

Problemy z otwarciem maski przedniej

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam klubowiczów
Mam pytanie dotyczące tematu. Ostatanio miałem problemy z zamknięciem jej, ale się jakoś udało a od wczoraj nie mogę jej otworzyć, spr już czy linka nigdzie nie pękła ale jest wszystko wporządku. Może mi ktos doradzić w tej sprawie?
pozdr
Lukanio1234

Weź śrubokręt, połóż się na ziemi pod zderzakiem, i otwórz maskę ręcznie. Wystarczy pociągnąć za dzyndzel. Linka prawdopodobnie się zatarła (ja tak miałem), pomaga tylko wymiana która jest dziecinnie prosta, a linka kosztuje koło 20 zł.

-----------------
czasem tu zaglądam

kup linkę przyjedz na zlot a my pomożemy ci ja wymienić

Udało się otworzyć teraz trzeba kupić linkę i wymienić, ale to dopiero na weekend bo jutro nie będę miał kiedy, no chyba że kogoś znajdę kto mi kupi a ja się zajmę resztą Mam nadzieję że z pozytywnym rezultatem. Dzięki za odpowiedź

Ja Ci mogę jutro kupić
Koszt ok. 20-25 PLN
Montaż gratis

Ale odbiór i usługa na zlocie w Iłkach

hehehe skorzystałbym, ale raczej nie wytrzymam tyle czasu... na zlocie powiadasz, jak bym miał więcej czasu to bym się postarał dojechać do Was i posłuchać na temat tego autka jakim jest Espero

a tak w ogole nawiazujac do tytulu to byly espero z maska tylna? )

Cytat:
2008-06-12 21:23:49, Zzzz pisze:
a tak w ogole nawiazujac do tytulu to byly espero z maska tylna? )

a kluczyk

zrobione nie było lekko, linki nie kupiłem bo u mnie w sklepie nie było, ale rozruszałem starą - trzeba będzie kupić bo ta to długo nie pochodzi - a cholera przyrdzewiała do osłonki i dlatego miałem problem z maską