Targi w Krakowie oferta dla klubu !

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
"Witam
Nazywam sie Wojtek Hojda i mam pewna propozycje dla Waszego Klubu. W dniach 7-8 czerwca, Firma Targi w Krakowie organizuje pod patronatem KATKu Tuning Show, ktory ma byc w zamierzeniu zlotem tuningowcow i targami firm /producentow, dystrybutorow, warsztatow, itp/
Dla waszego klubu mam propozycje uczestnictwa za darmoche /miejsce na pokazanie 5 samochodow, powieszenia bannera/.
Glowny nacisk kladziemy na czesc "zlotowa" - konkursy /kreciolek, palenie gumy, najpiekniejsze auto, audio, itd - generalnie jestem rowniez otwarty na pomysly klubowiczow/
Patronat medialny objely miesiecznik GT i Radio Region
W hali, ktora ma 5 500 m kw., beda stoiska firm tuningowych, warsztatow, sklepow, producentow itd, oraz samochody prywatne do pokazania /dla Klubow piec za darmoche, reszta po 25 zl netto za sztuke - ilosc dowolna i mozliwosc powieszenia bannera klubu - tylko musze wiedziec wczesniej/
Prosze o kontakt, a jak beda jakies pytania, chetnie odpowiem. Impreza dotyczy klubow z calej Polski.
Pozdrawiam i czekam na kontakt.
Wojtek Hojda
Targi w Krakowie S.A.
www.targi.krakow.pl"

Ktoś chętny ?
Widynka nie chcemy bo zasyfi posadzke olejem i nie bedziemy za to płacić

!!! NOWE KOSZULKI W BUTIKU -> www.butik.pl/koniu

Kurcze gdybym był gotowy...tj.mój 3p,czemu nie

Fajna sprawa taki zlocik)

Nie ma co...POKAŻMY SIĘ!!!!!!!!!!!

Zrobic cos na ten styl....

przecierz kilka "old-school" bryczek sie znajdzie...

moze np.:

Blady ze swoją 132, i Qattro
Bratek 125 ,Koniu,MQQEEN ze swoim dopieszczonym 126, czy Yaro......lub ktokolwiek zechce sie pokazać

Ludzie ruszmy w Polskę i pokazmy sie....kurcze bo mamy troche zaległości jesli chodzi o "CLUBBING" w porównaniu z reszta Europy!!

Jazda na zlot!!!!!!!!!!!

Dziękuje za uwagę, życze miłego dnia!

The End!

Fiat 128 3p 155 KM/225 Nm !!!!!!!!!!!!!!
...soon...!!!!

[ wiadomość edytowana przez: qbaletek dnia 2003-05-20 14:38:56 ]

pokazac sie warto!
koniecznie trzeba wystawic ekipe:)

Namnie i mojego 125p mozecie liczyc , moge sie pokazac i reprezentowac klub , to by byla niezla reklama dla klubu jestem bardzo chetny

Jeśli byłoby chętnych dużo osób zeby sie zaprezentować, to sie złożymy na wjazd. Mamy 5 miesjc wolnych czyli 125zł rabatu. Wiec wszyscy mogli by wjechac z jakas zniżką
Fajnie jakby kazdy mogl sie jak najszybciej zdeklarowac zeby wszystko ustalić. I zaprezentować fury w takim klimacie jak pokazal Qba na fotkach

ja nie za bardzo mam co zaprezentowac
ale chetnie pomoge w organizacji.
no i mam nadzieje, ze pozniej bedziemy moje fotki ogladac))

ps: a fur do pokazania u nas nie brakuje

widynek: trzeba wyprac flage)))

wypranie flagi to 5 minut, wysuszenie następne 60..... ja mogę się z kimś ścignąć, bo i tak temu silnikowi nie wróżę długiego życia... mogę też wystartować w konkursie offroad

moj demo-car F&F na pewno sie pojawi... rdze przykryjemy blotem i wystylizujemy na rajdowke swiezo przywieziona z OSu szutrowego

widynek..nie offroad tylko poduszkowcow

TheFiatAndTheFurious

no ja i Maly bedziemy na 99% ,bede poczebowal pomoc jedynie przy zalozeniu felg na miejscu , panowie pomozecie ???

A ja jestem na etapie przemyśleń, i musze namówić mocha, bo sam niewyrobie z kasą. No i mam jeszcze sporo do zrobienia zanim mój malan bedzie wyglądał przyzwoicie... No zobaczymy, niemówię NIE, ale narazie TAK też nie.

MCQueen spanie na pewno uda sie jakos skombinowac wiec to nie jest problem. A twoj maluch jest naprawde powalajacy jakbys jeszcze zalozył tylna klape cud mailna.
Czekamy na innych, bo musimy dac znac organizatorom

Bartek pomoge mam żabe hydałliczną , nigdzie się bez niej nie ruszam No problem w 3 minuty po robocie
Będe na 90 % , tylko nie wiem czy mam się z czym pokazać , chyba nie za bardzo , auto najwyrzej zostanie gdzieś poza zlotem .... może się nie obrazi

jeśli wyszło by cos nie oczekiwanego - na przykład konieczność napisania nie skączonej pracy mgr - to dam znać

qrwa 7 mam szkołe i zaliczenia ale 8 swobodnie dałbym rade
potrzebował bym jeszcze jakąs naklejke na pas przedni bo rdza jest zamalowana minią ale wygląda prawdziwie

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2003-05-21 08:39:10 ]

niestety mam złe wiadomości , dowiedziałem się właśnie że będe członkiem komisji w referendum odnośnie przystąpienia do UE . Termin to właśnie 7-8 czerwiec .... więc nie będzie mi dane się pojawić na zlocie . Jak pech to pech , a tak się cieszyłem , cóż może za pieniądze zarobione na referendum doinwestuje 132...

będziesz 100zł do przodu ja też myslalem ze dostane robote przy referendum ale sie spozniłem.
Nie ma wiecej chetnych zeby pokazac swoje bolidy ?

Ja jestem na etapie przemysleń . Niech tylko podadzą jak mam egzaminy w sesji to podejme ostateczna decyzje. Bo generalnie jestem chyba na tak. Myślę, że moch pojedzie ze mną.

Koniu , nie 100 a 250 podobno , to w końu 2 dni

Otrzymałem odpowiedź
"Zgloszenie tych pieciu samochodow jest na podstawie pisma do mnie, ze zglaszacie swoj udzial i wystawiacie takie a takie auta (Imie i Nazwisko wlasciciela, marka , model i nr rej - zebysmy wpuscili wlasciwe) I to podpisane do mnie faxem, albo poczta zwykla (nie e-mail bo musze miec podpis reczny)
A co do scenerii, mozecie zrobic co chcecie, nawet sztuczne jeziorko na srodku, tylko musze wiedziec wczesniej. Od nas dostajecie miejsce na hali pokryte szara wykladzina. Kazdy prad, woda, szafki, polki itd nas kosztuje u firmy, ktora nam to wypozycza, wiec za takie extrasy bedziecie musieli zaplacic. Ale jak sobie przywieziecie wlasne rzeczy i nie bedziecie potrzebowac wody ani pradu to mozecie robic co dusza zapragnie. Tylko podkreslam musze o tym wiedziec wczesniej, zeby zglosic u naszego "bossa" technicznego, bo jakby sie cos zawalilo to my ponosimy odpowiedzialnosc. Dla tych z innych miast mamy nawet mozliwosc rezerwacji hoteli po fajnych cenach.
Jakby byly jeszcze jakies pytanka to sluze
pozdrawiam
Wojtek Hojda"

dobra ja mam pare konkretnych pytan odnosnie organizacji:

1 gdzie to jest? , jak ja tam trafie gdzie sie spotkamy i czy ktos nas poprowadzi ja kompletnie nieznam krakowa

2 o ktorej godzinie to sie zaczyna

3 gdzie spimy

4 jak to bedzie wygladac , gdzie bedzie samochud caly czas na tych targach wystawiony , jak to bedzie wygladac wieczorem gdzie fura stoi

5 czy czeba bedzie zaplacic cos za wjazd bo jak narazie to widze 4 fury gotowe na targi , chyba ze zel policzylem to sorki

w mailu pisze koles ze maja mozliwosc zalatwienia miejsca w hotelach po "fajnych cenach" ..

spotkanie dla osob spoza Krakowa zorgazniowaloby sie na trasie wjazdowej, a potem grupa pojechalibysmy na miejsce.. no problemo...

za wjazd bedziemy placic po rowno... 25zl za osobe * ilosc osob - 125zl (te 5 darmowych)= ..
ile dokladnie bedzie osob jeszcze nie wiemy.. kompletujemy liste...