MotoNews.pl
12[126 BIS] Programator pracy wycieraczek (192072/0) - NT

[126 BIS] Programator pracy wycieraczek

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jest cos takiego w bisie. Jak to ma niby dzialac? - regulacja predkosci ustawiana kolejnymi wlaczeniami dzwigni? Na alledrogo jest za 7 zl.
A moze ktos ma ten programatorek z pokretlem na sorzedaz i wie czy wystarczy go jedynie wpiac w istniajaca instalacje, czy trzeba cos sie pobawic?

bisy to miały ???????
jeszcze żadnego takie nie widziałem ani nie słyszałem.
moze to kolejny wynalazek

W moim Bisie dźwignia wycieraczek miała dwa położenia, ale w obu wycieraczki działały tak samo

Znaczy miales zle. Bo u mnie bylo tak, ze pierwsze polozenie to praca przerywana (byla) a drugie to praca ciagla. Ale zabawa pradem wywolala smierdzacy dym z ktregos przekaznika, a jak sie pozniej okazalo owego "programatora" wiec nawet nie wiem jak to mialoby dzialac. Po rozbiorce nie przypomina to przekaznika, dlatego pytam czy ktos to ma?

Taki programator był czasem i w pf126p i w bisach.Jego zadanie to regulacja czasu pracy przerywanej.Kręcisz tym pokrętłem i w trybie przerywanym albo wydłużasz przerwę między ruchem wycieraczek albo skracasz...i tyle...ot taki przydatny i śmieszny gadżet

Tlumacze ze to nie to. To ja wiem co to jest i jest to zajebiste urzadzenie. Mi chodzi o taki gadzet.