[K] Radio PHILIPS(GRUNDIG,BLAUPUNKT) SC 804 z wyświetlaczem

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
I opcja.
PHILIPS SC 804
Radio takie samo jak w montowane było w Omach B,ten sam model tyle ze z wcześniejszych lat z małym panelikiem wyswietlaczem.Może być z wyjściem na zmieniarke lub bez(mam całe radio bez panelika z wyjściem).Lub ewentualnie sam panelik/wyświetlacz.
Wymaganie konieczne:
- wyświetlacz 100% sprawny
- musi być to PHILIPS (wyświetlacz z GRUNDIGa i BLAUPUNKTa nie współpracuje z PHILIPSem, choć teoretycznie powinien).
II opcja
Może być również kompletne radio SC 804 GRUNDIG lub BLAUPUNKT.
Wymaganie konieczne:
- wyświetlacz 100% sprawny
- wyjście na zmieniarke

Radia mogą być z uszkodzonymi obudowami,mechanizmem kaset itp., byle by tylko wyświetlacz był sprawny.

RADYJKA

Mario,ale te są bez wyświetlacza,jak byś miał z wyświetlaczem to chętnie bym od Ciebie wziął, a może się uchowało jakieś z A ?

Aaaa i tak na marginesie,będe niedługo potrzebował tarcze+zaciski+klocki z omy A 2.6/3.0, ewentualnie jakiś ładny zestaw od B z tą samą średnicą tarczy.
Standard w C20NE nie daje rady, choćby nie wiem co z nim robić.
No i kat mi potrzebny bo ten metaliczny dźwięk z dupownej strumiennicy przyprawia mnie o ból głowy.
Daj info na priva odnośnie dostępności i ceny w/w.
Oczywiście wysyłka nie wchodzi w gre,odwiedzę Cię osobiście wreszcie
w którąś piękną niedzielę

AFAIR to w B jest inna piasta i tarcze z B nie przypasuja na piasty z A.
ale to ponad rok temu bylo i moglo mi sie pozajaczkowac

Pasują
W B jest wiele rzeczy z A.

jesień 05 po moich namowach tata zdecydowal sie zalozyc heble od mocniejszej wersji (nasze c20ne, 90 rok) - zaciski od 2.6, tarcze tez.
Gosc mial ladne, nawiercane tarcze od B MV6 - nie pasowaly.
Heble i tak potem zalozylismy seryjne, bo zaciski z 2.6 nie miescily sie w ori alusach.
Przymierzycie na miejscu i sie wyjasni, moze ta omega u mnie w domu jakas dziwna jest