| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Karol13 Member Klubu Espero Viper 126p/Megane I ... Poznań | 2007-05-17 21:57:05 W sumie ojciec wczoraj jechał i jakis patafian nowym szmelcovagednem zajechał mu droge napiejr przyznawał sie do wyny pozniej zrezygonwał :/ na psiarnie nie mogli sie dodzwnic wiec wyszło ze kazdy naprawia na swoj koszt. (ja bym nie odpusił ale ojcie sie spieszył :/)
Sprawa wyglada tak -nosek jest lekko przedstawiony - przecmiglene przestawine - guma na zderzaku pęknieta - klakson lekko przestawny (ale działa) - nie wiem pewnie wygieten mocowania zdrzerzak (?) nie miałem okazji go obejrzec przy normalnym siwtle, tylko w garazu.. wiec Kolerzanki i Koledzy mam pytanie czy sie opłaca z AC naprawiac czy poprostu jedzic tak jak jest i szukacj jelenia, który to naprawi ze swojego OC? [OT]nas jakis pech przesladuje ja dzisiaj bąka przytarłem na oczach wiejskich strazników (kazali zostawi karte z nazwiksiem i nr kontaktowym )
Dzieki za pomoc fotek nie daje bo trzeba sie dokładnie przyjrzec zeby zobaczy ze cos jest nie tak. |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2007-05-18 00:18:49 Olać.
Kosmetyka |
Karol13 Member Klubu Espero Viper 126p/Megane I ... Poznań | 2007-05-18 00:33:10
tez tak uwazam ale z ojcem sie zastanawimay czy nie wziac kasy do kieszeni... ile mozna by za to dostac?.. nie powiem przydała by sie teraz okres wydaków |
slawekk Esperak 1,8/Corsa C ... Warszawa Wawer | 2007-05-18 10:38:59
Więcej oddacie później na wyższej składce niz teraz byscie dostali. |
kylos Klubowy Weteran Audi A4/Opel Corsa C ... Katowice/Piekary Śląskie | 2007-05-18 10:46:08 Slawekk ma racje branie z AC to jak kredyt chwilowka wezniesz teraz a za dwa miesiace zacznie sie splacanie przez kilka lat niekorzystnych rat, zeby sie to oplacilo musialbys chyba zaprzestac AC albo auto skasowac ![]() |
Karol13 Member Klubu Espero Viper 126p/Megane I ... Poznań | 2007-05-18 10:50:32 Dzieki za informacje to juz wiem ze nie warto |
sweeper23 espero 2.0 lpg Gdańsk | 2007-05-21 15:36:35 zawsze możesz zgłościć, poczekac na wycenę i jak ci się kalkulacja nie zgodzi , to wycofać zgłoszenie- oni szczęśliwi, że nic nie bulą, a ty że masz składki dalej jak były...- zresztą sam ich zapytaj składając zgłoszenie , czy po wycenie będziesz mógł wycofać, mi powiedzieli że tak ( MTU) ale skoro rozbite lusterko, szybe i porysowane drzwi wycenili na 1.200 zeta, to wziąłem bez miauczenia
ps. przy** młotkiem gdzieś w zderzak ,żeby poszło pęknięcie to go do wymiany zakwalifikują, ( + 500 zeta) ... ale tak żeby tylko było lekkie pęknięcie, nie wczuwaj się za bardzo z tym młotem ![]() [ wiadomość edytowana przez: sweeper23 dnia 2007-05-21 15:38:31 ] |
Karol13 Member Klubu Espero Viper 126p/Megane I ... Poznań | 2007-05-21 19:35:49 wiec ja zapomniałem dopisac ale zderzak jest pękniety na odcinku ok 2-3 cm i widac to wiec na bak wedługo rzeczoznawcy by był do wymiany ale chyba sobie odpuscimy ta zabawe z AC (poczekam az trafi sie fraje i z jego OC ) |