| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
wojtas7 F&F Wolny Słuchacz :) suzuki swift gti Wrocław | 2005-05-08 09:01:13 wiatrak nie wieje bardzo proporcjonalnie do obrotow takze powyzej 2tysiecy spokojnie wydatek juz sie tak bardzo nie zwieksza, zeby przy 6 tysiacach w ogole nie chlodzic tylko mielic powietrze. takze o chlodzenie nie masz sie co martwic. gorzej z ladowaniem bo na wolnych bedzie ci sie troche swiecic brak ladowania, jak masz pradnice to moze byc problem, ale dla sprawnego aku i alternatora to tez nie problem
|
mitrok F&F Wolny Słuchacz :) nestor, cadillac, mo ... Warszawa | 2005-05-08 10:55:59 krzych: a tam w tle to nie jest nadwozie A-grupy?
Co do chlodzenia to sie nie stresuj. Przy takiej misce oleju nie ma zadnego problemu. Tylko nie wiem po co wywierciles te otwory w prawej osłonie. Ale to juz szczegół. To nadwozie miało dokumenty, czy sie do RC szykujesz? ![]() |
owz F&F Sympatyk sejo/passat Poznań/Skórzewo | 2005-05-08 11:00:03 a mi sie wydaje ze to nie jest silnik ani auto krzych00 tylko kupil od Agrupy to kolo pasowe i dal zdjecie silnika jego ![]() |
AGRUPA fiat 126 WARSZAWA | 2005-05-08 11:07:08 się zgadza. zdjęcie z mojego pierdolinka.
co do oleju. Jeżeli jeździsz na lotosie to może być nie ciekawie. Ja jezdziłem na motulu 300v lub castrolu rs lub w ostateczności na mobil 1 rally formuła. i raczej problemów nie miałem. ps. dziurki powierciłem, bo miałem nowe wiertło i nie miałem co robić, ukrytego sensu w tym nie było |
mitrok F&F Wolny Słuchacz :) nestor, cadillac, mo ... Warszawa | 2005-05-08 14:08:47 no i wszystko jasne. Szkoda bo juz myslalem ze bedzie kolejny scigant w MPRC...
MArcin, sprzedales nadwozie? |
ZoLt4R F&F Sympatyk Punto HGT / 126p 1.2T a juz na pewno nie z Łodzi | 2005-05-08 14:25:26 mitrok fajnie w bande pizgnales w toruniu ostatnio. wszyscy bilismy Ci brawo za ten motyw a bizer nawet pomagal Ci plastikowe drzwi otwierac |
bizer_trikolor F&F Wolny Słuchacz :) DrutKar 652 Toruń | 2005-05-08 16:08:08
ale klameczka cos nie działąła tak jak powinna. ciekawe jak by wylazł mitrok jak by sie paliło. chyba trza by było nóżką sobie pomóc |
mitrok F&F Wolny Słuchacz :) nestor, cadillac, mo ... Warszawa | 2005-05-08 17:12:50 drzwi sa metalowe na szczescie, bo jakby byly plastikowe, to bizer zostalby z klamką w reku Tak tylko powyginal cale mocowania od tego szarpania . A zablokowaly sie bo zapomnialem przerobic zamków i zachowały się tak jakbyś wcisnął "cycka" od środka ![]() |
bizer_trikolor F&F Wolny Słuchacz :) DrutKar 652 Toruń | 2005-05-08 17:15:04
ratowałem cie przecież |
toki F&F Sympatyk bąbel 899/frontera Warszawa/Legionowo | 2005-05-08 17:18:17 co do alu koła na altek dużego może ktoś podać wymiary albo cuś, bo byłaby możliwość wytoczenia, niby ktos mi się tak zadeklarował dziś... więc baaaaaardzo ładnie proszę o jakies info, wymiar, nacięcia i takie tam, a juz wogole bosko byłoby gdyby był jakiś rysunek techniczny... |
maskekk F&F Wolny Słuchacz :) Pzn | 2005-05-08 17:28:55 Ja bylbym chetny jesli by bylo w rozsadnej cenie i juz obrobione zakladasz i jedziesz jaki pasek sie wtedy stosuje ?? do czego ? |
toki F&F Sympatyk bąbel 899/frontera Warszawa/Legionowo | 2005-05-08 17:31:32 no to by trza dobrac jakis pasek trza wytoczyc, pare sztuk napewno byłoby taniej tylko trza znać wymiary itp.... nie wiem czy komuś by się chciało |
Krzyh00 F&F Sympatyk low not slow -------------- | 2005-05-08 18:00:02 dobra mam nadzieje ze motoru nie przytre olej mam minerala ale dobrego 15W50. co do ładowania to na wolnych kontrolka ladowania sie lekko żarzy ale szybko gasnie. nie wiem czy ja mam jakis lewy silnik czy co ale to kolo musialem jeszcze chamsko ze srodka przetoczyc bo na poczatku jak to zalozylem to pasek byl taki napiety ze az sie cisnienie oleju palilo teraz juz smiga i naprawde czuc wieksza elastycznosc, wkreca sie szybciej, czuc ze mu troche lzej a jak ktos mysli ze alternator i wiatrak daja niewyczuwalny opor to niech sobie zdejmie na moment pasek i zrobi kilkadziesiat metrow bez altka i wentyla |
toki F&F Sympatyk bąbel 899/frontera Warszawa/Legionowo | 2005-05-08 20:52:29 okej ale wymiary tego shitu mozesz podać czy nie za bardzo Ci sie chce?
btw jak odczepisz sobie altek i wentyl to raczej za dobzre nie bedzie, nie bedziesz mial cisnienie w dolocie i powietrza... wiec nawet na krótką mete nie jest to git... |
CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2005-05-08 21:49:41 Krzycho jakbys zrobił rysa technicznego jakiegos sredniaca itp to napewno by sie dalo zrobic kopie.
Podobnie zmierzyc obwód paska ..... Poswiec sie dal potomnych. |
Krzyh00 F&F Sympatyk low not slow -------------- | 2005-05-08 22:01:07 moze buzi jeszcze ty miales brede brac z tego co pamietam |
CZUCZU (S) Kia CEED KTSW MEMBER | 2005-05-08 22:26:26 Tiaa mialem brac hehe
Ale wzialem akumulator i chłodnice oleju a to kosztuje.... Za meisiac zaczynam robote wiec autko dostanie pare kucyków ..... |