| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
alexzabrze Suzuki Zabrze | 2005-05-10 16:03:56 Wczoraj na trasie cos mi auto zaczęło się duśić . PO przejechaniu 10 km silnik grzał się jak oszalały nie dało się jechać bo silnik jakby nie miał mocy. Miałem niezły problem z dojechniem do domu. Przy dodaniu gazu samochód jakby dusił się. NIe wiem czym to może być spowodowane paliwo było . PIsze z pytaniem tutaj bo mam problem z dojechaniem do mechanika. Każdy mowi ze trzeba przyjechać tylko ze auto prawie nie jedzie już. Problem polega na tym że jestem zawalony pracą i niebardzo mam kiedy jechać. Jakby ktoś się spotkał z podobnym problem proszę o odpisanie.
Pozdrawiam. |
alexzabrze Suzuki Zabrze | 2005-05-16 16:17:41 Okazało się ze poszedł katalizator. Przeplywomierz powietrza jest w porządku. Zamiast katalizatora wpakowałem strumienice... Bede sie potem martwił na porzeglądzie. Teraz auto ma niezłego kopa... Pozdrawiam
|
alexzabrze Suzuki Zabrze | 2005-05-30 11:21:09 Mam znowu mały problem czasmi jak sie sie chwile pojezździ to jak się dodaje gazu wtedy silnik cos przerywa tzn na 1 lub 1,5 sekundy blokuja sie oboroty powstaje dziura w której auto wogole nie raguje . Nie jest to miłe przy wyprzedzaniu czy ktoś wie co to może być i co trzeba z tym zrobić. ????? |