| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
toudi1982 civic d15b2 lpg opole | 2007-05-07 22:16:12 czesc wszystkim kupiłem honde d15b2 z lpg r,ok temu i z waznym już na rok przeglądem i w tym roku poszedłem zadowolony ze wszystko bedzie ok , ale okazało się że nie mam jakiejś homologacji na zbiornik tzn nic nie dostałem od poprzedniego własciciela nic na tą instalacje , dzwoniłem do niego on mi mówi że nić też nie miał , wiec zastanawiam się jak mu dali przegląd on mi mówi ze jemu nie robili zadnych problemów , wieć doradzcie co ja mam zrobić , jestem zmuszony narazie zparkowac hanie i czekać na gościa bo ma podobno jechać do poprzedniego własciciela się spytac czy on coś miał , wspomne tylko ze w dowodzie jest wbite lpg wiec nie wiem w czym problem , na zbiorniku gazowym jest wybity jakiś nr czy on może być gdzies wpisany w rejestr , moze ktoś wie gdzie to sprawdzic pomóźcie toudi1982@wp.pl tel 781250568 toudi1982@wp.pl |
wiciu C+ 1,6GSI+lpg Gliwice | 2007-05-09 19:15:08 zmień stację kontroli pojazdów - nie wszyscy pytają o homologację na zbiornik |
dudziak Jednorożec | 2007-05-09 19:31:49 Ja to spisałem dane ze zbiornika,znalazłem producenta w internecie i wysłałem do niego.Po około 2 tygodniach przyszedł list za pobraniem coś koło 40zł a w nim nowiutka homologacja i po sprawie |