Sprzedam kable do 1,8 NGK

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam do sprzedania kable NGK cene zaproponujcie. Jezdzilem na nich 3 tyg wymienilem bo kupilem moim zdaniem lepsze

Cytat:
2007-05-04 14:13:51, pablo_ns pisze:
Mam do sprzedania kable NGK cene zaproponujcie. Jezdzilem na nich 3 tyg wymienilem bo kupilem moim zdaniem lepsze

Niby jakie ??

Cytat:
2007-05-04 17:46:26, krzychu_ch pisze:
Niby jakie ??

Takie samo pytanie mi się nasnęło...

Sentechy

Cytat:
2007-05-04 19:35:09, JaRabbit pisze:
Sentechy

It łos dżołk...?

Kupilem kable Bosch ale ten post nie jest na temat kupionych kabli czy dobry wobor czy nie tylko ogloszenie sprzedazy kabli NGK.

Cytat:
2007-05-04 21:18:52, pablo_ns pisze:
Kupilem kable Bosch ale ten post nie jest na temat kupionych kabli czy dobry wobor czy nie tylko ogloszenie sprzedazy kabli NGK.

...więc się odwalcie z tekstami niesuperściśle w temacie i macie grzecznie odpowiadać wyłącznie i dokładnie w materii...a jak nie to w ryj ...kupować bez dyskusji i spierd....

P.S. Jak jak koham* takie teksty ...a potem ktoś jeszcze sczeli głupim hasłem o weteranach....(śmiem przypuszczać , że jak oni znikną to zostanie tylko gówniarskie forum pyskówek maści wszelkiej...co oczywista jest tylko mojemi domysłami )

*to nie jest błond...ewentualnie może być ..007

Cytat:
2007-05-04 19:35:09, JaRabbit pisze:
Sentechy

jam takie kupił a co to padlina??

Cytat:
2007-05-04 23:20:52, Kula69 pisze:
jam takie kupił a co to padlina??

I to jeszcze jaka

Moje wytrzymały hmm 5000 km ?

I auto stanęło na mrozie nagle...

Cytat:
2007-05-04 21:48:54, bogdan1 pisze:
...a potem ktoś jeszcze sczeli głupim hasłem o weteranach....(śmiem przypuszczać , że jak oni znikną to zostanie tylko gówniarskie forum pyskówek maści wszelkiej...co oczywista jest tylko mojemi domysłami ...

rety... nawet wiem do czego pijesz...

Jak ci "lepsi" nie będą za często powtarzali tym "gorszym" że są gorsi to wszystko będzie OK i dla wszystkich starczy miejsca...
Poza tym słowo weteran nie ma zabarwienia pejoratywnego!

I pamiętaj, że dopóki nowi dochodzą do klubu to klub istnieje i się rozwija... jak zabraknie żółtodziobów to będzie znaczyło, że rdza zaczyna zjadać klub jak nasze esperowozy..
A że nowi nie dają sobie w kaszę dmuchać... cóż widać nie lubią dmuchanej kaszy...
Nic już nie mówię i siedzę cicho aby nie zmieniać tematu wątku

Cytat:
2007-05-05 00:34:02, Zoltar pisze:
I to jeszcze jaka Moje wytrzymały hmm 5000 km ? I auto stanęło na mrozie nagle...

No Zolti ty to potrafisz pocieszyc
na poprzednich zrobiłem z 35kkm a jeszcze poprzedni własciciel i zaczeły pruchniec tylko niewiem jakie to były

Cytat:
2007-05-05 14:27:14, Kula69 pisze:
No Zolti ty to potrafisz pocieszyc na poprzednich zrobiłem z 35kkm a jeszcze poprzedni własciciel i zaczeły pruchniec tylko niewiem jakie to były

Oryginalne od nowości

na opakowaniu jest napisane ze pasuja do espero 1,5 2,0 nexia 1,5 ja jezdzilem w moim czyli 1,8 nie wiem czemu nie napisali

Kable do 1.5r różnią się od 1.8/2.0 "fajką"

Np. kable od głowicy SOHC byłoby ciężko zaadaptować do głowicy DOHC ze względu na głębokość gniazda świecy w tejże głowicy

no to ja nie wiem bo na pudelku jest naklejka tak jak napisalem a ja jezdzilem na nich w 1,8 wiec moze jest jakis blad na naklejce, napewno pasuja do 1,8 i 2,0

Pablo, nie wiem coś Ty kupił (albo gdzie) za kable
Znalazłem w garażu pudełko po oryginalnych kablach NGK i nie ma możliwości żeby z 1.5 pasowały do 1.8/2.0 - są poprostu inne oznaczenia/kody własne NGK

Do 1.5 16V DOHC mają kod RC-DW403
a do 1.8/2.0 8V SOHC mają RC-DW402

foto moich:

tak wyglada pudlo po kablachklik