| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
fatboy82 LOB WETERAN A 3.0 24V R6 Warszawa | 2007-08-12 11:56:41 poszukaj w wyszukiwarce, wiele o tym bylo, rozne sposoby.
Jednym z nich podlaczenie aku do zamka bagaznika. |
PiotrS LOB WETERAN ![]() LO016 Gdańsk | 2007-08-12 15:33:27 W A, włożyć kluczyk podnieść klamkę i przekręcić kluczyk.
W b nie wiem ale spróbuj. |
Wiktorzi LOB WETERAN LANCER Szczecin | 2007-08-13 19:29:29 A myślisz że miałeś głupią sytuację ...
"Zima, ładnie ośnieżony samochód. Młody, inteligenty wychodzi rano do pracy. Ahh ile śniegu na omesi. no to sobie otworzę, uruchomię silnik i zacznę odśnieżać, autko się nagrzeje i ciepłą dupę zawiozę do pracy. I tak zrobił, tylko cymbał zapomniał że jest mróz a w tej omesi podczas drgań samoczynnie opadają siłowniki, może niedużo ale wchodzą w stan - zamknięte !! a kluczyków zapasowych nie ma !!" Auto chodzi, inteligenty inaczej stoi na zewnątrz i próbuje otworzyć auto
PS. Dobrze, że mnie nie skasowali za 45 min. włam do auta. A swoją drogą te wszystkie porady powinny trafić w PORADY pod hasło awaryjne otwieranie auta, lub w ogóle grupować sensowne porady, byłoby mniej powtarzających się pytań. [ wiadomość edytowana przez: Wiktorzi dnia 2007-08-13 19:31:50 ] |