Nowy team, nowe(?) autko - prezentacja

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
w końcu wzieliśmy się w sobie i skończyliśmy padło strona tez juz chula prawie cala... jutro wrzuce pare fotek z dzisiejszego treningu.
Troszke się pozmieniało od zeszłego roku, niektórzy już widzieli strone, niektórzy nie, zapraszamy do oglądania

Strona --> Electric Rally Team

chyba mi sie jednak stare barwy bardziej podobaly
ale jest ok
stronka fajna

Cytat:
chyba mi sie jednak stare barwy bardziej podobaly

Też mi się tak wydaje. Ten czarny "fabrycznie" wygląda jakby był po kilku ostrych strzałach

Generalnie spoko. Doceniam zapał i zaangażowanie w jednynie słuszną sprawę. Życzę powodzenia i pucharków

to wina sponsora :/ oni chcieli zeby auto bylo czarne :/ ja tez wolałem piaskowego
ja sie najbardziej ciesze z silnika bo calkiem niezle jedzie przy wielu kompromisach, mam nadzieje ze bedzie bezawaryjny bo taka byla glowna idea. Jeszcze trzeba dopracowac chlodzenie, ale bedziemy kombinowac. Po dzisiejszym testach na placach wyglada to bardzo obiecująco Ale trzeba poczekac na pierwszy start zeby sie przekonac do konca...

Rada na przyszlosc: najpierw fotografuj a pozniej upalaj a nie odwrotnie Zablocone auto wyglada bojowo, ale az to trudno ocenic np. jakosc lakieru. Prosze o fotki czystego. Ogolnie wyglad mi sie podoba, ale proponowalbym felgi pomalowac na srebrno a chromowane zderzaki zastapic plastikowymi szerokimi (od FL). Jesli pozostaniesz przy chromach to postaraj sie wypolerowac je do polysku (matowe chromy wygladaja duzo gorzej od plastikow).

Ladnie sie prezentuje.tez wolalem go w tamtych barwach ale itak jest oki a sponsora sie nie wybiera no moze zcasem Zdezraki sa malowane prawda ????? jesli tak to czym malowales ???? bo tez musze pomalowac

nawet nawet zycze powodzenia w zdobywaniu wygranych!

heh ciężko się nie zgodzić z Kobzaczem że lepiej wyglądałyby fotki czystego autka na początek
ale prezenci się bojowo, tylko jeszcze zmień fele np. przednie na te same co z tyłu masz i pomaluj na jakiś kontrastowy kolor do czarnego- powinno być wtedy już zupełnie dobrze, wbrew pozorom felgi nawet o 40% potrafią poprawić lub zepsuć wygląd autka pozdrawiam i życze pucharów

Panowie to była sesja na spontanie przed samym treningiem Jakosci lakieru nie ma co oceniac bo to nie lakier tylko folia
co do felg to jest to wersja zimowa w garazu czeka komplet kol na felgach od cc w kolorze zderzakow.
bimber zderzaki byly wlasnie malowane farba srebrna do felg srebrna.
Dzisiaj wrzuce na strone zdjecia z treningu wczorajszego Gdybym robil fotki po treningu to byscie nie byli w stanie powiedziec jakiego koloru jest to auto

Cytat:
bo to nie lakier tylko folia

Ciekawe co na to korozja

a tak serio to ja sie wybije z tłumu i powiem ze mnie sie tamten kolor nie podobał i to oblicze rajdówki mnie bardziej przypadło do gustu. Powodzenia w startach

bardzo fajnie się prezentuje mysze powiedzieć
powodzenia

te fryzjer a pokaz ta terenowke co wczoraj zrobiles

a tak wogole to z daleka ok a z bliska juz troszke gozej wyglada ale ogolnie pomysl fajny

nie ma fot off roada w czwartek jade resor klepac do tego czasu auto nie wychyla sie z garazu

fotki z niedzieli już na stronie zapraszam do oglądania

krótka relacja i onboardy na www.electricrally.com

[ wiadomość edytowana przez: 3zeR_MDS dnia 2006-05-21 19:00:57 ]

A foteczka zatyczki do bredy ? Bo mam Pachonia i troszke sie dze

Cytat:
2006-05-21 19:09:11, mate17 pisze:
A foteczka zatyczki do bredy ? Bo mam Pachonia i troszke sie dze

niestety nie posiadam aktualnie

pare upów sie robi mam nadzieje ze do jutra po 3 tygodniach walki sie skonczy:

Image Uploaded by ImageShack Toolbar Image Uploaded by ImageShack Toolbar Image Uploaded by ImageShack Toolbar Image Uploaded by ImageShack Toolbar Image Uploaded by ImageShack Toolbar Image Uploaded by ImageShack Toolbar Image Uploaded by ImageShack Toolbar Image Uploaded by ImageShack Toolbar Image Uploaded by ImageShack Toolbar

pare foteczek z dalszego ciagu skladania silnik zagadal jakas godzine temu, ale fotek jak sie prezentuje w calej krasie nie mam beda jak bedzie dopieszczony do konca

to gdzie i kiedy bede CIe mogl zlac?