| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Sgaz Bydgoszcz | 2005-03-16 18:13:39 www.rybacki.pl dobra stronka
producent podzespołów |
Race_D LPG User FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2005-03-18 21:21:21 No dobra, po przeczytaniu kilku Twoich postów już wiadomo, że jesteś "od nich", więc podstawowe pytanie - możesz załatwić części z jakąś zniżką? ![]() |
Sgaz Bydgoszcz | 2005-03-21 10:33:39 Co potrzebujesz ? |
Race_D LPG User FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2005-03-22 21:40:44 Czego to ja nie potrzebuje...
No troche gratów by mi sie przydalo w najbliższym czasie, np. siakiś mixer do Reni 5, mixer i klapka do Fiatowego 2.0 z Argenty (wielopunkt bosch'a, L albo LE... ), jakiegoś niedużego troida z wielozaworem, no i takie pierdoły jak końcówki na przewody, elektrozawory gazu i beny, zawory do tankowania, czy choćby przewody 6-ki i 8-ki oraz te "rury" do wentylacji. No słowem wszystkiego po trochu, wedle aktualnego zapotrzebowania.
BTW - masz może dostęp do używek? Głównie chodzi mi tu o zbiorniki i ewentualnie reduktory... Rzuć jakies ceny orientacyjne na te rzeczy, jak wolisz to na priv - może zrobimy interes .
EDIT: Troid nie musi być pod wielozawór, jeśli mi wytłumaczy ktoś co teo jest ta płyta armaturowa i w czym to lepsze/gorsze od wersji z wielozaworem .
ps. Czy tylko mi strona STAKO sie wiesza przy próbie wejścia w "Rysunek oraz parametry" przy opisach niektórych zbiorników? [ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2005-03-22 21:55:14 ] |
Sgaz Bydgoszcz | 2005-03-23 20:04:16 powiedz kolego co potrzebujesz konkretnie, nie dysponuje ich cennikiem. Płyta armaturowa przygotowana jest do zaworów zastępujących wielozawór. |
Race_D LPG User FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2005-03-24 22:27:12 No toć napisałem już:
mixer do Reni 5, mixer i klapka do Fiatowego 2.0 z Argenty (wielopunkt bosch'a, L albo LE... ), jakiegoś niedużego troida z wielozaworem/płyta (byle plug&play tylko do przewodów podłaczyć ), końcówki na przewody, elektrozawory gazu i beny, zawór do tankowania, przewody 6-ki i 8-ki (tak na okablowanie jednego auta), w tej kolejności co wymieniałem jest mi to potrzebne. Po prostu szukam gdzie mozna by najlepiej wszystko i możlwie najtaniej .
|
OLO ![]() 105L/125/125k/126S/1 ... Wawa | 2007-02-26 20:16:39 czym sie charakteryzuje taki mikser?
W czym jest lepszy od palnikowego? ----------------- "Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz. To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat. Fiacior mój to jest to, kocham go..." |
Olimpia Bydgoszcz | 2007-05-10 11:23:25 czy ktoś wie coś na temat mixera RYBACKIEGO do vojagera
jak ze spalaniem |