Www.rybacki.pl dobra stronka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
www.rybacki.pl dobra stronka
producent podzespołów

No dobra, po przeczytaniu kilku Twoich postów już wiadomo, że jesteś "od nich", więc podstawowe pytanie - możesz załatwić części z jakąś zniżką?

Co potrzebujesz ?

Czego to ja nie potrzebuje...
No troche gratów by mi sie przydalo w najbliższym czasie, np. siakiś mixer do Reni 5, mixer i klapka do Fiatowego 2.0 z Argenty (wielopunkt bosch'a, L albo LE... ), jakiegoś niedużego troida z wielozaworem, no i takie pierdoły jak końcówki na przewody, elektrozawory gazu i beny, zawory do tankowania, czy choćby przewody 6-ki i 8-ki oraz te "rury" do wentylacji. No słowem wszystkiego po trochu, wedle aktualnego zapotrzebowania.
BTW - masz może dostęp do używek? Głównie chodzi mi tu o zbiorniki i ewentualnie reduktory...
Rzuć jakies ceny orientacyjne na te rzeczy, jak wolisz to na priv - może zrobimy interes .

EDIT:
Troid nie musi być pod wielozawór, jeśli mi wytłumaczy ktoś co teo jest ta płyta armaturowa i w czym to lepsze/gorsze od wersji z wielozaworem .
ps. Czy tylko mi strona STAKO sie wiesza przy próbie wejścia w "Rysunek oraz parametry" przy opisach niektórych zbiorników?

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2005-03-22 21:55:14 ]

powiedz kolego co potrzebujesz konkretnie, nie dysponuje ich cennikiem. Płyta armaturowa przygotowana jest do zaworów zastępujących wielozawór.

No toć napisałem już:
mixer do Reni 5, mixer i klapka do Fiatowego 2.0 z Argenty (wielopunkt bosch'a, L albo LE... ), jakiegoś niedużego troida z wielozaworem/płyta (byle plug&play tylko do przewodów podłaczyć ), końcówki na przewody, elektrozawory gazu i beny, zawór do tankowania, przewody 6-ki i 8-ki (tak na okablowanie jednego auta), w tej kolejności co wymieniałem jest mi to potrzebne. Po prostu szukam gdzie mozna by najlepiej wszystko i możlwie najtaniej .

czym sie charakteryzuje taki mikser?
W czym jest lepszy od palnikowego?

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

czy ktoś wie coś na temat mixera RYBACKIEGO do vojagera
jak ze spalaniem