MotoNews.pl
11 [P] Sprezyne do pasow:) (184633/26) - NT

[P] Sprezyne do pasow:)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Hejka ludziska,

Kurde niestety ale na skutek nieznanych mi przyczyn sprezyna (a dokladniej tasma sprezynowa) zwijajaca od mojego tylnego lewego pasa dostala takiej korozji ze poszla w drobny mak... Rozebralem to i wszystko inne hula tylko nie to...

Pytalem w sklepie i takiej tasmy sprezynowej 7mm to nie sprzedaja w kawalkach...

Takze mam prosbe. Jakby ktos mial z jakiejs rozbiorki czy cos to potrzebuje ta sprezyne w tym czarnym plastkiu. Caly pas mi w sumie nie potrzebny bo to tylko by wiecej roboty z mocowaniem bylo.

Zeby nie bylo to P jak potrzebuje Jakby ktos cos mial to dajcie znac...

Jak nic nie bedzie to bede szukal po allegro choc jak znam zycie wcisna mi wlasnie caly pas za astronomiczna kwote:/

Zagadaj do Cezara
Miał jakies przypadkowe Espero do rozbiórki
O, tutaj

Cytat:
2007-05-13 21:35:31, Torp12 pisze:
Jak nic nie bedzie to bede szukal po allegro choc jak znam zycie wcisna mi wlasnie caly pas za astronomiczna kwote:/

Cały pas kosztuje jakieś 150 zł. A bardzo Ci jest to potrzebne? Rozumiem, że wozisz np.dzieci?

Piotrek dzieci nie woze bo to jeszcze nie ten wiek Ale kurde jak sie ktos zwali na tylna kanape to bryndza bo sie wogole nie zwija wiec nawet ciezko mowic zeby spelnial swoja funkcje:]

Do Cezara napisalem swego czasu jak byl watek... To mi nie odpisal

Cytat:
2007-05-14 11:16:31, Torp12 pisze:
Ale kurde jak sie ktos zwali na tylna kanape to bryndza bo sie wogole nie zwija wiec nawet ciezko mowic zeby spelnial swoja funkcje

W swoim długim życiu jeżdżąc jako pasażer na tylnym siedzeniu w różnych autach nie przypominam sobie, abym kiedykolwiek zapiał pasy... Ops... przepraszam. Będąc wożony po austriackich i włoskich autostradach z prędkością 150-160 km/h zapinałem.

Cytat:
2007-05-14 11:39:20, piotr_ek pisze:
W swoim długim życiu jeżdżąc jako pasażer na tylnym siedzeniu w różnych autach nie przypominam sobie, abym kiedykolwiek zapiał pasy... Ops... przepraszam. Będąc wożony po austriackich i włoskich autostradach z prędkością 150-160 km/h zapinałem.

Piter - od "tego czasu" zmieniły sie przepisy - teraz jest obowiązek zapinania pasów również z tyłu.

Cytat:
2007-05-14 12:28:04, pyrekcb pisze:
teraz jest obowiązek zapinania pasów również z tyłu.

Ponoć... ale olewam to cieplutkim moczem...

Cytat:
2007-05-14 12:36:54, piotr_ek pisze:

Ale po zmianie przepisów ponoć pasażer płaci za to, że nie zapiął a kierowca płaci za to, że nie dopilnował

Czyli płacimy podwójnie

Cytat:
2007-05-14 12:36:54, piotr_ek pisze:

moze ty to olewasz, ale co po wypadku ma powiedziec osoba za ktora siedziales? nawet maly przedmiot lezacy na tylnej polce moze zabic osoby siedzace w samochodzie gdy w trakcie zderzenia dostanie odpowiedniego przyspieszenia, a co dopiero dorosla osoba o wadze idajcej w dziesiatki kilogramow? dzialasz po prostu jak zabojczy taran... jesli chcesz zginac to proponuje zrob to tak zeby nie pociagnac za soba innych...

poza tym watek jest o poszukiwaniu sprezyny i nie smiecmy tu juz jakimis moczami

-----------------
..:: Tylny napęd jest jak seks... Po co na ręcznym? Jak można dać w pizd*** ::..

Cytat:
2007-05-14 16:50:06, lucas48 pisze:
jesli chcesz zginac to proponuje zrob to tak zeby nie pociagnac za soba innych... poza tym watek jest o poszukiwaniu sprezyny i nie smiecmy tu juz jakimis moczami

Samochód jest sam w sobie zabójczy!