| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
krzychu_ch Klubowy Weteran Octavia Sosnowiec | 2007-07-07 11:40:55 No i gitara
W Polsce i tak max. prędkość dopuszczalna to 130 km/h
Po co Ci więcej |
rafalko Espero 1.5 16v + Ave ... Wrocław | 2007-07-07 22:43:13 zbyt późnego zaplonu nie masz przypadkiem ??? a 13 to ja mam na dzien dobry w jezdzie 100% po miescie takze wynik standard przy dobrze wyregulowanej instalce |
rafalko Espero 1.5 16v + Ave ... Wrocław | 2007-07-08 01:03:35 kabel to mozna sobie samemu sklecic za 5 zł ![]() |
DeeJay Klubowy Weteran ![]() Omega B 2.0 8V + Cal ... Łódź | 2007-07-08 10:00:26 Jeżeli świece, kable i cały zapłon wykluczasz to może to być właśnie zatkany wydech.
Silnik nie nagrzewa Ci się troche szybciej ? |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2007-07-08 14:56:44
Nie obraź się, ale nie dorastasz piotr'kowi do pięt w marudzeniu więc odpuść sobie ten etap bytu na forum - bo to juz ktos wyzej skromniej ujal. |
Wotti Daewoo Espero Warszawa-Wesoła | 2007-07-08 21:46:54 Właśnie jako takiego wycia nie ma, filtr powietrza ma może z miesiąc, wydech środek i koniec wymieniany w tamtym roku (hmm może katalizator?) ale raczej nie odbiega głośnością, wyglada to tak jakby było odcięcie paliwa do pewnych obrotów:/ Jutro spróbuję lekko przestawić zapłon, ale wątpie czy to to Silnik nagrzewa się normalnie, a jak by był zatkany wydech to na postoju na przygazówce było by to słychać? (dodam że tłumiki raczej nie po taniości tylny za 160 zł z montażem, wydaje takie leciutkie buczenie na wolnych obrotach ale miał tak od nowości).
Z ciekawości odłączyłem sonde lambda i pojeździłem troszkę na benie i gazie i muszę powiedzieć że troszkę jakby lepiej się zbiera (albo to autosugestia) w każdym razie nie chodzi gorzej ![]() |
lanuch Espero Sosnowiec | 2007-07-09 10:11:14
Mój miał niecały rok a jednak dał radę się zapchać. Na szczęście był jeszcze na gwarancji Przy okazji poszukiwań przyczyny zmulenia też wyjmowałem katalizator ale na szczęście był ok.
U mnie nie zatkał się całkowicie i na postoju słychać było normalnie dopiero wyjęcie pomogło. Auto ma siłę jechać? Bo jak miałem zatkany tłumik to ja nie widziałem górek a esperak widział |
lothaar Sympatyk Klubu Espero Peugeot 407 SW Wawa | 2007-07-09 10:44:06
Nie zamierzam się obrażać to raz... Nie zamierzam konkurowac z piotr'kiem to dwa... A to, że ktoś już coś napisał to nie jest argument bo po pierwsze powiedziałem swoje zdanie, które pokryło się z innym zdaniem a po drugie tak rozumując to nie ma sensu nic pisać bo i tak już pewnie ktoś to coś wcześniej gdzieś napisał... |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2007-07-09 13:33:20
Jesli ktos powieli informacje z innego topicu to spoko, ale po co spamować czyms co juz jest w danym temacie - tak na upartego myśląc? |
lothaar Sympatyk Klubu Espero Peugeot 407 SW Wawa | 2007-07-09 17:52:30
Ja tam się nie znam się ale chyba robimy tu ![]() |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2007-07-09 19:37:45
czy Twój post, do którego się przyrzepiłem uważasz ontopic ? zastanów się dwa razy.
eot. |
lothaar Sympatyk Klubu Espero Peugeot 407 SW Wawa | 2007-07-10 09:33:39
Zastanowiłem się nawet cztery razy po dwa razy i osiem razy raz po raz i uważam, że był on topic... a czemu... bo nie był o tosterach ani metodzie spawania w osłonie argonu... a ze treścią się pokrył z innym postem... cóż... może warto abym nadmienił, iż często nie czytam całego wątku tylko początek tematu i od razu piszę swoje zdanie... a czemu tak robię... otóż robię tak po to aby unikać zbiorowego myślenia... |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2007-07-10 09:42:48 nie, bo kolega ktory pisze ze ma problem na pewno nie oczekuje wcinek ze wiecej niz 130 mu nie potrzebne.
czekaj jak bedziesz miec nie daj bog problem z autem tez Ci powcinamy :-> |
lothaar Sympatyk Klubu Espero Peugeot 407 SW Wawa | 2007-07-10 10:08:33
Nie no ubawiłem się setnie aż mi łzy pociekły ze śmiechu
Kto to mówi? Jak rozumiem Ty zawsze piszesz na temat. A tą uwagę, żeby tak już być fair wobec kolegi i wątku to powinieneś napisać już dużo wcześniej a nie dopiero po moim poście.
Po raz drugi ubawiłem się setnie aż mi łzy pociekły ze śmiechu
Po raz kolejny powtórzę... krótko tu jestem ale na tyle długo aby wiedzieć, że tak czy inaczej się powcinacie bo to już tradycja tego forum. |