Opony fulda

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Może ktoś z Was zaopiniować opony fulda ecocontrol,bo do zakupu takich się przymierzam?Oglądałem temat w necie-są ok,ale co do praktyki to ma się czasami różnie.Więc proszę o real

Fulda OK! Dębica Be! Oczywiście mowa o letnich.

Kupuj

Śmigałem na Fuldach Diadem Linero
Nie moge narzekać

Cytat:
2007-05-12 21:05:44, gafcio pisze:
Może ktoś z Was zaopiniować opony fulda ecocontrol,bo do zakupu takich się przymierzam?Oglądałem temat w necie-są ok,ale co do praktyki to ma się czasami różnie.Więc proszę o real

są OK więc spokojnie kupuj i ekonomicznie chyba obecnie najlepszy wybór w relacji cena /jakość- dobrze trzymają - za te pieniądze lepszej opony nie ma chyba. Ja po przełożeniu z tych twardych jak beton Hankook odczułem dużą różnicę zwłaszcza na mokrej jezdni a jak już kupiłeś to na pewno nie pożałujesz

Mam Fulda Diadem Linero, pod każdym względem są ekstra (ciche, dobre trzymanie na mokrym i suchym, ładne itp.), mają tylko jedną wadę, zajebiście szybko się ścierają, moje po 40tkm są już prawie do wymiany.

W podobnej cenie kupisz Kleber Dynaxer HP2 - opony bardzo dobre i sprawdzone już przez wiele osób w klubie.
Sam kupiłem takie w zeszłym tygodniu

Cytat:
2007-05-14 21:59:16, slawekk pisze:
opony bardzo dobre i sprawdzone już przez wiele osób w klubie.

A fuldy niby nie?

Cytat:
2007-05-14 22:19:23, piotr_ek pisze:
A fuldy niby nie?

Pewnie też dobre ,ale miały mniejszą ilość testujących

Cytat:
2007-05-14 20:04:55, pjacek26 pisze:
Mam Fulda Diadem Linero, pod każdym względem są ekstra (ciche, dobre trzymanie na mokrym i suchym, ładne itp.), mają tylko jedną wadę, zajebiście szybko się ścierają, moje po 40tkm są już prawie do wymiany.

40kkm to niby malo? chyba normalnie..to 4 sezony przy zalozeniu ze zmienia sie na zimowki

No i po sprawie .Mam opony fulda ecocontrol.Jak troche na nich pośmigam ,to dam znać co i jak .Dzięki za porady