| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Oxi21 HF MEMBER Hyundai Scupe Częstochowa | 2007-05-06 23:18:48 Witam!!! Wszystkich Fanów Hyundaia Scupe
Mam Hyundaia Scupe 93 r, (SUPER WÓZ) i chcialbym zmienic wyglad tego Autka. I moje pytanie jest takie czy wiecie gdzie na Terenie Śląska robia przeróbki Zderzaków przyklad chce kupic zderzak tuningowy od Opla Calibry i zeby ktos mi przerobil do Hultaia. Jak wiece dajcie znac. Pozdrawiam Wszystkich Posiadaczy Hyudaia |
baracus80 HF MEMBER Hyundai Scoupe GT szczecin | 2007-05-08 13:57:56 Ja jestem ze Szczecina i też planuje wstawić spoilery.Masz jakiś konkretny spoiler na myśli i czy każdy spoiler pasował od Calibry do Scoupe?? |
Tomasz1023 HF MEMBER Getz1.3/i 30 1.4/ Będzin/Clonmel | 2007-05-08 14:31:30 |
gt115pssss HF MEMBER scoupe gt wawa | 2007-05-08 20:40:37 konkretnie to razde przyjzec sie na cardomain
albo w fotkach...... niedawno pisalem o tym scoupe fajnie wyglada ze spojlerem ala evo i miejsce na intercooler bedzie
prawda jest taka.....ze niedlugo polska bedzie miala wiecej scoupe niz cala europa
|
maly-gls HF MEMBER pony Tomaszów | 2007-05-08 22:29:38 witam kto na śląsku się takimi rzeczami zajmuje to tego wam nie powiem ale jedno moge wam powiedzieć każdy zderzak da się założyć do każdego auta tylko trzeba nad nim popracować a najlepiej to jest mieć zderzak zrobiony z włókna szklanego bo tu to poprostu robisz co chcesz skracasz i wydłużasz zwęrzasz i poszerzasz poprostu ful opcja a wiem bo sam osobiście takie cuda robie pozdro |
Oxi21 HF MEMBER Hyundai Scupe Częstochowa | 2007-05-20 10:38:13 Noi jest problemo przydałoby sie zmienić wygląd jeśli chodzi o zderzak od Opla Calibry to wiem ze jest szerszy tylko o 10 cm ale nie mam nadal nikogo kto by sie podjął tej przeróbki ale jak tylko będę coś wiedział to napewno dam znać. Jak nikogo nie znajdę to zostaje mi dokłatka do zderzaka czy wogóle ktoś ma w swoim Hyudaiu
DOKŁATKI?? |