Sklepy łady okolice sosnowca pilnie!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie potrzebuje waszej rady! Dziś rozwalił mi sie przegób w ładzie i łada jest unieruchomiona, musze ja szybko zrobic bo mi auto potrzebne. Moje pytanie, gdzie w okolicach sosnowca sa tanie sklepy łady?? wogule sklepy z czesciami do łady?? prosze o szybką pomoc

hej niedawno ktoś z DąbrowyGórniczej( a to chyba blisko sosnowca) ogłaszał się na naszej giełdzie,że wyprzedaje częsci ze sklepu, który zlikwidował- przeglądnij dział KUPIE SPRZEDAM.
Pozdrówki
Paweł

byłem w tym garażu. części tylko do klasyków. własnie wykupuję resztę blach do lady. jest jeszcze skrzynia biegów 4 głowica i jakieś drobne cześci

czyli przegubu nie bedzie?

Cytat:
2007-05-14 18:48:46, Weider pisze:
Panowie potrzebuje waszej rady! Dziś rozwalił mi sie przegób w ładzie i łada jest unieruchomiona, musze ja szybko zrobic bo mi auto potrzebne. Moje pytanie, gdzie w okolicach sosnowca sa tanie sklepy łady?? wogule sklepy z czesciami do łady?? prosze o szybką pomoc

Bytom, ul. Matejki

Rogacek ? czy zostało mu jeszcze coś z blach do trójki?????
Paweł

Masz w mojej okolicy dwa sklepy.
Jeden praktycznie w centrum Jaworzna ( jak bedziesz jechal od Sosnowca to zaraz przed centrum Jaworzna po lewej stronie pisze duuuzymi literami LADA, a drugi jak sie jedzie na Brzeczkowice od strony Katowic/Sosnowca

dziekowa panowie, jade dzisiaj w poszukiwania

właśnie kupiłem blachy do trójki. resztę to znaczy pas przedni i tylny oraz wzmocnieinie przednie

moje ruda atakuje i muszę z tym powalczyć. niestety poprzednio kaszaniarz to robił i raczej tylko nowe części pomogą

kupiłem panowie. Moje spostrzeżenia: Sklep w sosnowcu-cena 100zl bez zadnej gadki, Jaworzno-115zl taniej pan nie znajdzie i jego najlepsze,Mysłowice 78zl bez zbednej gadki i tam kupilem

rogacek - co ten gosc z dabrowy górniczej tam ma jeszcze do trójki???

z blach tylko zewnętrzne poszycia drzwi. napisz co potrzebujesz

Cytat:
2007-05-15 21:21:57, rogacek pisze:
z blach tylko zewnętrzne poszycia drzwi. napisz co potrzebujesz

Rogacek ja właśnie poszukuję poszyć zewnętrznych do drzwi,bo za nowe drzwi od kanta krzyczą w Łodzi po 350zł a po oględzinach okazuję się że tylko poszycie jest zjedzone przez rudą!!potrzebowałbym poszycia do tylnych drzwi i do lewych przednich no i ewentualnie pas tylny oryginalny bo mam od 2106 ale to już nie to!daj znać co możesz załatwić dzięki!!!

poszycia drzwi mam w piwnicy. popatrzę które i dam znać

Cytat:
2007-05-16 15:12:09, rogacek pisze:
poszycia drzwi mam w piwnicy. popatrzę które i dam znać

hej Rogacek daj znać jak możesz co kryją czeluścia twojej piwnicy bo łada w przyszłym tygodniu idzie już do blacharza i wszystko już mam tylko nie wiem co z drzwiami robić!dzięki