MotoNews.pl
6 Po kreciołku w skawinie (19148/43) - NT

Po kreciołku w skawinie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czy ktos z klubowiczów się wybiera na kręciołek do skawiny, bo jak dobrze pujdzie to tam wystartujemy, jak narazie trzyma nas brak przeglądu i brak OC.

was czyli kogo trzyma to oc? bo mi sie wydaje ze tylko ciebie

nas w sensie załogi

co????????????????????????

ale oco chodzi??????

Cytat:
2003-06-02 23:51:31, bartek-bujak pisze:
ale oco chodzi??????

qwa Bartek ty alkoholiku je...any skończ z tym.

ale o co ci chodzi gadzio pijaku??????

Cytat:
2003-06-02 20:37:15, Gadzio pisze:
nas w sensie załogi

hehe no zaloga swoja droga ale autko jest twoje hihi

Cytat:
2003-06-03 16:25:20, fostof pisze:
Cytat:
2003-06-02 20:37:15, Gadzio pisze:
nas w sensie załogi

hehe no zaloga swoja droga ale autko jest twoje hihi

o ja pier... ale masz problem

przepraszam

[ wiadomość edytowana przez: fostof dnia 2003-06-03 17:42:07 ]

skoro skawina została przesunięta na 22 to moze do tego czasu uda mi sie uzbierać kasę na opłaty i wystartować

a więc wznawiam pytanie, czy ktoś z klubowiczów jedzie na prevar i ma zamiar wystartować w kręciołku

kiedy ta skawina jest ? z peknietym wachaczem raczej nie wystartuje ale chetnie bym sobie poogladal

w tą niedzielę czyli 22 VI 03

pierwszy raz byłem w skawinie na kreciole i niezrobił on na mne zadnego wrazenia choc trzeba przyznac ze organizacja była poprawna , jednak sam plac jest malutki i tor jazdy był naprawde ciasny troszeczke za wolno. Dodatkowa atrakcja był pzrezjazd subaru gt ( pare baków troche spalonej gumy takie tam...). Ładnie jechał srebrny 106 dawno niewidzianey na lotnisku. zapowiadane zarełoko było nawet dobre, za 5 zł mozna było zjesc mega kiełbase ( niemiesciła sie na talezu).Ale hyba najwieksza atrakcją były przejazdy granatowego megane cupe ( cały czas bokiem naprawde ładnie).
ps. tak szczeze mówiac krecioły rally krakow dostarczaja naprawde duzo wiecej wrazen moze ktos zleci tej "firmie" zorganizowanie imprezki...

sory niezauwazylem ze ten watek juz był

szczerze mowiac to ten kreciol w skawinie to jedna wielka kicha jedyna atrakcja byly maluchy ( jak zwykle najszybsze i najbardziej widowiskowe ) no a meganka o ktorej mowil bujak hehe gdybysmy nie przeniesli sie z nudow z inne miejsce do ogladania to by nas zmiotla ( nieciekawie wyleciala z trasy i poszla po chodniku ) wiec jednym slowem mowiac kreciolki w skawinie nie maja porownania do Rally Krakow no i to by bylo na tyle

a macie może jakieś zdjęcia??? FOTY PILNIE POSZUKIWANE!!!

niestety nikt z nas nie robil fotek

Chłopaki nie cwalcie nas za organizacje bo nam klaty z dupy porozpier............ a co do skawiny to tylko raz bylem i nawet nie bylo tak zle (jakos to byla zima albo cos takiego nie pamietam) próba była fajna w kazdym badz razie nie to co nasze wspaaniałe kjsy z naszego AK ale licza sie chęci i za to należy im się uznanie