Sprezyny marka D&D prosze o ocene

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam zdecydowalem sie napisac drugi temat odnosnie sprezyn poniewaz w tamtym prosze o parade a tu pytam tylko o marke. Mam nadzieje ze nikt mnie za to nie zabije.

sprezynki

jak widac firma D&D jest polska firma, cena zachecajaca, no i w dodatku sklep z mojej miejscowosci co ulatwia ewentulane problemy gwarancyjne. Czy ktos spotkal sie juz z ta firma? Moze niekoniecznie w essie, moze montowal sprezynki w innym samochodziku tej marki. Odpowiedzcie PS czy sprezyna wzmocniona oznacza jedynie ze sie slabiej ugina ( wymagany wiekszy nacisk) czy rowniez ze pupa mojego essika pojdzie znaczaco w gore?

nikt nie slyszal nikt nie widzial ??

Kupilem jakis rok temu takie u Slawka.

Szczerze? To wzmocnienie (utwardzenie) to lekki pic na wode, bo stosunkowo miekkie sa (choc w sumie przy 4os + bagaze nic nie tarlo ale pupa siedziala dosc znacznie) No chyba, ze producent ma na mysli, ze pociagna nieco dluzej.

Co do Twoich pytan, to tyl nie pojdzie wyzej - maja standardowa wysokosc.

super znalazla sie dobra duszyczka wielkie dzieki retro. Moze ktos jeszcze pokusi sie o jakas opinie... Zapraszam smialo kazda wypowiedz jest dla mnie cenna

Cytat:
2007-05-17 18:28:32, kormoran pisze:
Witam zdecydowalem sie napisac drugi temat odnosnie sprezyn poniewaz w tamtym prosze o parade a tu pytam tylko o marke. Mam nadzieje ze nikt mnie za to nie zabije. sprezynki jak widac firma D&D jest polska firma, cena zachecajaca, no i w dodatku sklep z mojej miejscowosci co ulatwia ewentulane problemy gwarancyjne. Czy ktos spotkal sie juz z ta firma? Moze niekoniecznie w essie, moze montowal sprezynki w innym samochodziku tej marki. Odpowiedzcie PS czy sprezyna wzmocniona oznacza jedynie ze sie slabiej ugina ( wymagany wiekszy nacisk) czy rowniez ze pupa mojego essika pojdzie znaczaco w gore?

Ja rozważałem zakup D&D, ale znajomy mi odradził. Kupiłem jakieś szwedzkie, GH czy cuś.
http://moto.allegro.pl/item184368927_184368927.html
Nie narzekam, przód nie siadł po wymianie, jest jak było, nie są za twarde. Jestem zadowolony