[S] Gadżety z 3miejskich szrotów-wątek z 2005 roku odgrzany

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sprzedam informację gdzie taki silniczek stoi, cena złomu (około 150zł). Brakuje gaźnika i chyba aparatu zapłonowego. Są obydwa kolektory. Stanu nie znam

Wszelkie info na GG lub telefonicznie.

[ wiadomość edytowana przez: widynek dnia 2005-03-18 22:51:16 ]

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2007-05-18 13:43:04 ]

na jakich tłokach?? 80 czy 84. podaj numer silnika to sobie sprawdzę

Słuchaj rogacek;] Wiem, że we mnie wierzysz, że potrafie prześwietlać kobiece ciuszki;] Ale silniki to dla mnie jeszcze wiedza nie dostępna Przyjedź rozbierz i będziesz wiedział

Jutro postaram się załatwić numer silnika...

W Gdańsku są także na szrotach komplet kół 12" do maluszka z zimówkami frigo w super stanie za 60*4=240zł. Oraz kierownica Monte Carlo w stanie dst (poprawić trzeba obszycie skórą) cena 40zł.

Jeśli można poprosić Moderka o zmianę nazwy topica na: "3miejskie szroty" , "skarby 3miejskich szrotów" lub jakoś tak;]

A tej keiry by nie wyrwał za 30? Jestem nawet gotów zmienić Ci tytuł wątku .

Dało by radę;]

No i znów dziś dostrzegłem ciekawostkę. Na Uczniowskiej stoi maluszek z chromikami....... Może ktoś pragnie dołączyć do grona błyszczących kaszli???

Na jednym z 3miejskich szrocików namierzono silniczek 2.0DOHC ie chyba croma to była........Silnik jak narazie kompletny......

Cytat:
2005-06-18 00:34:26, simon_pg pisze:
No i znów dziś dostrzegłem ciekawostkę. Na Uczniowskiej stoi maluszek z chromikami....... Może ktoś pragnie dołączyć do grona błyszczących kaszli???

jestem za a nawet przeciw jak mawia moj kolega,dasz rade zrobic jakies fotki tym zderzakom??

Cytat:
2007-05-18 00:36:27, Radecki-Motorsport pisze:
jestem za a nawet przeciw jak mawia moj kolega,dasz rade zrobic jakies fotki tym zderzakom??

Popatrz na date

jak brałem drzwi z tego malca (z miesiąc temu) to zderzaków już nie było...

Hehe, ale beka, na DATY już nie patrzycie??