z góry przepraszam że bez zdjęć - ale na życzenie porobię, moze ogłoszenie mnie zmobilizuje do tego
do fiata 125 z 73 roku do sprzedania są następujące części uzywane:
przedni zderzak z kłami - bdb stan - na allegro mówi się idealny. bez rys, rdzy, wżerów - po przetarciu cifem - prezentuje się idealny chrom. po polerce szmatką i pastą do chromów będzie ideał - ale to już zostawiam przyszłemu właścicielowi. cena 150.
tylne lampy altissimio - zgnita jedna ramka, jeden kierunek polski. chrom po przetarciu szmatką prezentuje się bdb - na wszystkim a więc po małych zabiegach renowacyjnych będzie bdb stan.
jest komplet tj lewa i prawa jak na fotkach, cena 35zł/kpl
przednie kierunko-postojówki do klasyka - wąskie, do polerki ale bez bąbli i wżerów, szkła niepopękane. prudkcja altissimi, ale nie jestem pewien jutro sprawdzę. komplet dwie sztuki cena 75zł
lampki oświetlające wnętrze - 2sztuki - 15zł - działające, lekko przyblaknięty plastik
do wersji z biegami pod kierownicą: kolumna kierownicza plus przełącznik plus stacyjka z kluczykiem plsu obudowa - ale popękana w okolicach pająka. - komplet 55zł
kierownica z ringiem - chrom bdb, kiera plastik bdb, klakson sprawny, całość od razu do założenia - cena 50zł
nożny włącznik kierunkowskazu oryginał - sprawny, 25zł.
klapka schowka plus plus środek schowka kolor biały (klapki) włącznik światełka schowka wszystko 100% OK - 20zł/kpl
i ew coś ktoś potrzebuje proszę pisać.
polerki w mojej nomenklaturze oznacza nalot kamienia, brudu itp a pod spodem chrom nie wyblakły.
[ wiadomość edytowana przez: CarvMachine dnia 2007-07-05 14:09:46 ]