| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
piontol Opel Omega B Łódź | 2007-05-21 22:06:59 witam...dokladnie tak samo mialem i kolega marios ma racje...niestety teraz to troszke ciezko to poprawic bo podpiac sie trzeba z tylu(przynajmniej u mnie tak bylo) wiec sie narobilem ale teraz juz moge na klimie smigac!!powodzenia |
urg (M) nie ma jeno frotka ostała | 2007-05-22 07:55:22 a gdzie zakładałeś instalkę? na dobrzyńskiej?
prawda jest taka że we wlocku nigdzie dobrze gazownicy nic nie zrobią. chociać "podobno" jakiś ludek kilka miesięcy temu otworzył zakład na michelinie i jest niezły. nie wiem ale jarecki zakładał sekwencję na dobrzyńskiej i same problemy ( łącznie z wciskaniem mu że demontował wtryski gazu i dlatego źle działa ) inna sprawa że ja miałem kiepskie doświadczenia z gazownikami we wloc i na metalowej i w bogucinie i w serwisie citroena na touńskiej ( chociaż w tym ostatnim jak po 2 tygodniach pojawił sie "pan mirek" dał radę wyregulowac gaz)
[ wiadomość edytowana przez: urg dnia 2007-05-22 07:59:19 ] |
budyn7 OPEL OMEGA B Włocławek | 2007-05-22 15:01:13 Hehe, no dokladnie na Dobrzynskiej, ale dobrze nie jest Jade w tym tygodniu i niech poprawiaja. Pozdrawiam, dam znac. |
urg (M) nie ma jeno frotka ostała | 2007-05-23 13:25:35 no to jestes juz kolejnym który zetknął sie z "fachurami" z dobrzyńskiej. u jarka jeszce dodatkowo wcisnęli cieknący parownik. same schody. powodzenia.
z wtryskami też miał taki problem ze nie bardzo było halo, powiedzeili mu że to dlatego że sam je demontował i że traci gwarancje dopiero jak postraszył sądem to stwierdzili że może faktycznie wtrysków nie wykręcał tylko oni coś spierdolili, żenada |