Help - spóźniłem sie z ubezpieczeniem :/

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
kurde byłem pewien ze do 25-go mam ubezpieczenie na auto ważne , patrze dzisiaj w papiery a tu ważne bylo do 21-go :/ powiedzcie mi czy są za to jakies dodatkowe sankcje czy coś w tym stylu ? mozna to jakoś pomotać zeby było git ?

Umowe ubezbieczenia masz dalej zawartą z firmą gdzie miałeś... po prostu idziesz ..płacisz+ jakies śmieszne odsetki (lub nawet nie) i po sprawie
Pozdrawiam

thx :* bo czytałem kiedy ś ze jakieś mega sankcje ( chyba 1000 euro grożą za przerwanie ciągu ubezpieczenia czy coś w tym stylu )

Nic się nie płaci, tylko przez te kilka dni jeździłeś bez OC (ciesz się, że Cię nie złapali, bo to by dopiero była kara). Jak opłacisz składke, to będziesz miał ciągłośc w ubezpieczeniu, bo będzie ona obowiązywać od 21.05, a nie od dnia w którym zapłacisz - to chyba jedyny minus, w twoim przypadku żadna strata, ale np. jak musiałbyś opłacić kilka lat wstecz?

dzięki , bo juz sie zacząlem spinać ze beda problemy

Cytat:
2007-05-24 23:13:03, agent_lol pisze:
thx :* bo czytałem kiedy ś ze jakieś mega sankcje ( chyba 1000 euro grożą za przerwanie ciągu ubezpieczenia czy coś w tym stylu )

dokladnie 5 tys zl grozi za brak ciaglosc.. ale to musialbys zerwac ta co masz i sie pozniej nigdzie nie ubezpieczyc.. albo jak bys przerejstrowywal auto

Cytat:
2007-05-24 22:57:14, agent_lol pisze:
kurde byłem pewien ze do 25-go mam ubezpieczenie na auto ważne , patrze dzisiaj w papiery a tu ważne bylo do 21-go :/ powiedzcie mi czy są za to jakies dodatkowe sankcje czy coś w tym stylu ? mozna to jakoś pomotać zeby było git ?

co to za ubezpieczalnia, że nie dba o klienta...mi co roku przypominają telefonicznie lub sms-kiem, że kończy się ubezpieczenie

Do mnie też babeczka z Warty dzwoni, tak z tydzień wcześniej...