Szukam kontaktu z użytkownikiem SPRUCHBERYL Bydgoszcz

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie - wpłaciłem pieniądzę na części już prawie miesiąc temu - były zapewnienia o wysyłce itp, od dwóch tygodni kontakt mocno utrudniony - ale user PW odbiera.. komórki już nie..

nie ukrywam, że nie chodzi o 20zł..

może ktoś coś wie? moze coś mu się stało? ew to notoryczny naciągacz?

panowie pomocy jednym słowem..

obecnie poza swoim miejscem zamieszkania. moge mu przypomnieć o tej sytuacji. to porządny gosć nie jakiś tam kretacz.

[ wiadomość edytowana przez: Bizer_trikolorr dnia 2007-05-16 17:47:58 ]

otóż to, Bizer wie co gada. Spruchu to spoko gość i myśle, że większość ludzi będzie mogła za niego ręczyć...

OK

wiem kiedyś mi tłumaczył, że ma jakieś problemy i rzadko jest w domu.. jakby co przypomnijcie mu, aby wysłał paczkę jak mu się zdarzy chwila wolnego czasu..

waco nie peniaj! Od tego momentu za pewne ten osobnik bedzie notorycznie molestowany i nekany przy kazdej okazji do momentu wywyłki paczuszki

ustalone ze on nie odbiera telefonów od nieznajomych i dlatego sie nie mogłeś dobić. graty są pono wysłane. on wie ze kotoś dzwonił . zresztą to nie moja sprawa , ja mu zapodałem temat ze go szukasz i jest o tym poinformowany

magda znów płeć zmieniła albo to bizer stracił penisa

OK dzięki chłopaki.

oj tam sie czepiacie, sprawa powazna to sie na konto nie patrzy

minął już miesiąc od dobicia targu i wpłaty.. troche przykro to wygląda jak kolega z forum robi takie wałki..

jesli ktoś ma z nim kontakt - niech go zawiadomi. mam już dosyć czekania. poniedziałek wtorek zgłaszam sprawę kradziezy.