[S] SWAP 1.1 SPI

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witajcie.

Sprzedam zestaw plug&play do maluszka.

-->Silnik 1.1SPI z punto rocznik 1996 z przebiegiem 76tyś km, silnik w rewelacyjnym stanie zalany olejem 5W40 Motorcraft (ford) oraz po wymianie filtra oleju. W komplecie, uzbrojony silnik, wiązka silnika, komputer bez fiat code, kawałek rury wydechowej wraz z sonda lambda, oryginalna puszka filtra powietrza z punto. Silnik z fakturą zakupu i numerami do odczytania tak więc źródło pochodzenia silnika jest pewne!!
-->Skrzynia biegów do ostatniego dnia uzytkowania spisywała się rewelacyjnie i ciuchutko na mocnej 650'tce. Nowe półosie fabryczne, oraz nowy olej.
-->Flansza wykonana z aluminium 30mm(Żuraw). Wykonana bardzo dokładnie i solidnie, centrowana tulejkami, oszpilkowana. Robiłem dla siebie;] Zreszta Ci którzy ją widzieli potwierdza Frofi robotę
-->Wieszak silnika wraz z belką standardowy dla 1108cm3. Nic tylko wspawac w budę i latać. Wykonany przezemnie równie starannie. Narazie w stanie surowym, niepomalowany.
-->Chłodnica jest także. Dwuwentylatorowa, od poldka (1.6) z kompletem czujników, oraz sprawnymi wentylatorami.

Za zestaw silnik + skrzynia biegów + flansza + wieszak silnika + oraz graty chciałbym 2500zł Cena do negocjacji zestaw TYLKO w komplecie.

----->> Do sprzedania buda w której ów silnik siedzi, wyposażona w klatkę, obspawane nadwozie przygotowane do 1.1, tarcze hamulcowe na przedniej osi od df'a. Do ostatniego dnia uzytkowania autka spisywały sie rewelacyjnie.Tylne hamulce były kompletnie regenerowane. Amorki z przodu to utwardzany fabrycznie tylny amor (włoskie Victory), z tyłu Bilstein (za dodaktowa dopłatą). Lekka klapa tylna jak i przednia. Buda oczywiście z papierami. Jako, że stoi w garazu i czeka na mój wolny czas juz prawie rok autko nie posiada przeglądu. Sprawa OC do uregulowania. Nie ukrywam, że buda wymaga odrobiny prac blacharskich w walce z rudą;] Kwota jaka chciałbym za budę to 500zł. DO NEGOCJACJI

----->>Ponadto fotele kubełkowe BIMARCo B i C. Czerwony oraz czarny.

Czerwony (B) wypłowiały ze zwględu na swój wiek, jednakże nieponiszczony, materiał czały, gwinty mocujace całe, bardzo głęboki świetnie trzymający na zakretach. Cena 150zł do uzgodnienia.

Czarny (C) moim zdaniem stan dobry +, 4 przelotki na pasy, nie był nigdy naprawiany tak jak wcześniejszy, czyste obydwa, wygodny. Cena 200zł

Są także szelki Schroth'a 3 punktowe, czyściutkie, w kolorze niebieskim i czerwonym. Stan ich oceniam na BDB.po 100zł sztuka. Ceny do uzgodnienia przy wiekszych zakupach rabaty i gratisy;]

Ze wszystkimi tymi częsciami i wyposarzeniem rozstaję się z bulem serca, jednakże moje obecne zajęcia niepozostawiają mi wolnego czasu by dokończyć mój własny projekt;/

P.S. Buda na chwilę obecna stoi na kołach 13" SC białe, proste na oponkach 155/65/13 Bębica Vivo.
Zdjęcia postaram się podpiąć do końca tygodnia......

[ wiadomość edytowana przez: simon_pg dnia 2007-05-16 21:24:05 ]

Kontakt i zapytania najchętniej telefonicznie, ze względu na ciągły brak czasu by przed szkiełkiem siedzieć;/
Tel: 505748576

Można zaklepać wstępnie czerwonego szrota ?

Bile w jakim stanie? Za ile?

Zurawiu na bilach sam niegdys smigałeś tak więc sam wiesz na ile je skatowałeś;] Bile czekaja na potencjalnego nabywce budy. Jeśli takowy sie nie pojawi lub nie zechce amorków wtedy je oddam....

Niebieskie szroty dla mnie Zaklepane telefonicznie juz

Lap

Dodam jeszcze odnosnie innych gratow, ze Simon jest cholorbliwym perfekcjonista, wiec wszystko co ma na sprzedaz i robil sam musi byc cud malina

A co z czerwonym schrothem ? chce go chce go (bo o ile dobrze rozumiem, to jeden był czerwony, a drugi niebieski, a ja zaklepałem sobie czerwonego)

Cytat:
2007-05-17 15:15:55, simon_pg pisze:
Zurawiu na bilach sam niegdys smigałeś tak więc sam wiesz na ile je skatowałeś;] Bile czekaja na potencjalnego nabywce budy. Jeśli takowy sie nie pojawi lub nie zechce amorków wtedy je oddam....

Trzymam cie za to slowo "oddam"
Biore je w ciemno be znaczenia w jakim sa stanie. Jesli tylko oddam znaczy to co znaczy - hehe

Prostytutki tez się"oddają" a jednak robią to za pieniądze;] Tak więc nie łap mnie za słówka;]

Foteczki już zrobione....Niedługo się pojawią;]

Folder zawierający foteczki do zassania z tej oto lokalizacji.

Ssać i oglądać, a potem brać.....

Up;] Zapraszam do oglądania fotek......

Przypominam, ze do oddania jeszcze fotele kubełkowe B i C oraz szelki Schroth czerwone 3 punktowe.