MotoNews.pl
7 Silniczek krokowy - POMOCY POMOCY ESPERO 1,5 (186796/0) - NT

Silniczek krokowy - POMOCY POMOCY ESPERO 1,5

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam problem wymieniłem silniczek krokowy bo stary nie działał
Na starym silniczku obroty się trzymały tak w miarę ale mi gasł silnik jak chciałem się zatrzymać
Zamontowałem nowy silniczek krokowy i przez 10 sekund jest dobrze po 10 sekudach rosną obroty do 4,5 tysiąca POMOCY

[ wiadomość edytowana przez: Navi dnia 2007-06-06 08:06:02 ]
[ powód edycji: to co zwykle - tytuł posta. ]

Cytat:
2007-06-06 06:55:55, pralka pisze:
Na starym silniczku obroty się czymały tak w miarę ale mi gasną silnik jak kciałem się zaczymać

Dobre! Dobre! Proponuję wprowadzić testy dla nowych klubowiczów.
- test ze znajomości czytania i rozumienia przeczytanego tekstu - może wreszcie zrozumieją co należy wpisać w pole Tytuł postu
- test z umiejętności pisania, ale taki na podstawowym poziomie - powiedzmy 2 klasy podstawówki powinien wystarczyć.

Pacjent jest taki zdenerwowany, że o umiejetniści pisania i czytania ze zrozumieniem może zapomnieć. Pewnie też nie wie jak się nazywa.
Ale my tu o 06:00 nie robimy kapitalek i okresowych.... to tak ok. południa
------------
Rozumiem, że ten ten krokowy wymienił o 05:00 rano i chce zdążyć do pracy na 07:00 ?

Ja teżbym się denerwował i teżbym się wk...

Cytat:
2007-06-06 06:55:55, pralka pisze:
Mam problem wymieniłem silniczek krokowy bo stary nie działał Na starym silniczku obroty się czymały tak w miarę ale mi gasną silnik jak kciałem się zaczymać Zamontowałem nowy silniczek krokowy i przez 10 sekund jest dobrze po 10 sekudah rosną obroty do 4,5 tysiąca POMOCY

Zrob reset komputera a potem procedure ktora ustawi sama odpowiednie obroty

Cytat:
2007-06-06 07:54:49, penmar pisze:
Zrob reset komputera a potem procedure ktora ustawi sama odpowiednie obroty

Zaraz będzie pytanie jaką procedurę i jak to się robi

Cytat:
2007-06-06 22:51:52, JaRabbit pisze:
Zaraz będzie pytanie jaką procedurę i jak to się robi

ale o reset komputera już nie bendzie....bo każdy wie, że naciska siem taki mały guziczek na przodzie obudowy ...i jusz !

Cytat:
2007-06-06 23:59:23, bogdan1 pisze:
ale o reset komputera już nie bendzie....bo każdy wie, że naciska siem taki mały guziczek na przodzie obudowy ...i jusz !

Jak chłopak naprawi to nam pokaże:

...I pożałujemy

...odbije sobie takie przywitanie na forum

Mile widziane przywitanie. Też byłem nowy. Silniczek to jedno a ustawienie przepustnicy to drugie. Jeszcze pytanie czy masz gaz.

Cytat:
2007-06-07 01:00:28, dario251 pisze:
Mile widziane przywitanie. Też byłem nowy.

Nowy już nie jesteś.Ale w dalszym ciągu jakiś obcy z motonews