Polecane stacje benzynowe/gazowe :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam temacik o najgorszych stacjach jest to pora zalozyc o tych dobrych

Ja polecam stacje LPG ktora znajduje sie w Ząbkach na ulicy Łodygowej okolo 200 m od przejazdu kolejowego jadac od strony warszawy.Od jakiegos czasu nazywa sie chyba "Power Gaz"

Mila obsluga, mozna placic karta a i maja jeszcze taka smieszna karte stalego klienta ze po 10 tankowaniach min. 20 litrow kazde przy 11 tankowaniu 10 litrow gazu gratis

[ wiadomość edytowana przez: Jabuszko dnia 2007-05-21 08:14:51 ]

MPO na Burakowskiej
jiffy przy makro
neste przy torunskiej/mickiewicza

Tani i dobra jakosc

Ja ostatnio sie przekonałem że raczej tylko Shell'e mi podchodza wiec idac za tematem , Shell na "wislance" trasie Wisla Katowice w Laziskach naprawde auto idzie bardzo dobrze , pozniej Shell w Swietochlowicach nie daleko DTS kolo stadionu, na przeciw NOMA. Jeszcze od biedy LOTOS w Orzechu na obwodnicy Piekar ale to jest juz raczej dla tych co chca spokojnie jechac ale nie wymagaja nic od auta, nie szarpie nie gasnie ale nie ma takich osiagow i przyspieszenia jak po Shell'u

Odkąd pojawiły się w Polsce stacje Neste i BP tylko one... czasami jeszcze Statoil ale to w ostateczności.

Obecnie korzystam z Neste - bo są tańsze niż reszta... bo automatyczne... i dzięki temu można lać za cenę 95 paliwko 98

Generalnie szerokim łukiem omijam wszelkie dawne CPN'y czyli Orlen, Lotos i całe barachło którego pełno wzdłuż dróg

Polecam !!!

Stacja Autogaz Shell
Czyżewskiego
30-085 Kraków

Stacja w bramie troche do Shella jakby nie podobna ale gaz rewelacyjnej jakosci i troche taniej niz na "normalnym" Shellu.
Maja tylko LPG. Czynne 24h.