| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Jabuszko Laguna Warszawa Bródno | 2007-05-21 08:06:41 witam temacik o najgorszych stacjach jest to pora zalozyc o tych dobrych
Ja polecam stacje LPG ktora znajduje sie w Ząbkach na ulicy Łodygowej okolo 200 m od przejazdu kolejowego jadac od strony warszawy.Od jakiegos czasu nazywa sie chyba "Power Gaz"
Mila obsluga, mozna placic karta a i maja jeszcze taka smieszna karte stalego klienta ze po 10 tankowaniach min. 20 litrow kazde przy 11 tankowaniu 10 litrow gazu gratis
[ wiadomość edytowana przez: Jabuszko dnia 2007-05-21 08:14:51 ] |
rafau DU Espero 1,5 GLX => ... Wyszków | 2007-05-21 10:14:53 MPO na Burakowskiej
jiffy przy makro neste przy torunskiej/mickiewicza Tani i dobra jakosc |
kylos Klubowy Weteran Audi A4/Opel Corsa C ... Katowice/Piekary Śląskie | 2007-05-21 10:47:15 Ja ostatnio sie przekonałem że raczej tylko Shell'e mi podchodza wiec idac za tematem , Shell na "wislance" trasie Wisla Katowice w Laziskach naprawde auto idzie bardzo dobrze , pozniej Shell w Swietochlowicach nie daleko DTS kolo stadionu, na przeciw NOMA. Jeszcze od biedy LOTOS w Orzechu na obwodnicy Piekar ale to jest juz raczej dla tych co chca spokojnie jechac ale nie wymagaja nic od auta, nie szarpie nie gasnie ale nie ma takich osiagow i przyspieszenia jak po Shell'u |