Warczy, stuka i cos jeszcze

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam wszystkich
mam problem z moja siodemka
a mianowicie kiedys przy 140 km/h zaczelo cos stukac z przodu prawa strona, znajomy mowi ze luzy nakoncowce- wymienilem i nic dalej, sprawdzilem luz na tulejkach na wachaczu jak radzil arii ale tez jest dobrze
i wczoraj po dokladnej obdukcji zaczyna juz stukac przy 70 km/h i jest to odglos typy stuka warczy drga. odglosy dobiegaja tak miedzy srodek a prawa strona nisko i w kabinie az skrzynia drga i tez stuka. mam skrzynie 5 z poldka
ma ktos pomysla ????

OT.
Rozpędziłem się ostatnio moją ładą do 140. Myślałem że się zesram ze strachu. Ale mesio z tyłu odpadł . Dodam, że nie mam żadnych luzów na kierownicy, wszystko sprawne, ale i tak się bałem

Rysiu tak jak już mówiłem sprawdź jeszcze tzw sukę... łożysko pośrednie na wale... i krzyżak przy moście

Cytat:
2007-05-24 19:40:15, Kamil_H pisze:
OT. Rozpędziłem się ostatnio moją ładą do 140. Myślałem że się zesram ze strachu. Ale mesio z tyłu odpadł . Dodam, że nie mam żadnych luzów na kierownicy, wszystko sprawne, ale i tak się bałem

STARY TO KIEPSKO JA MAJAC SPRAWNA DRUGA CIAGLE SZYBKOSCI SPRAWDZAM I SIE NIE KUCA PRZY SZROTACH ZACHODNICH

Ja ostatnio się bujałem 160 Monika prosiła, zeby zwolnił

ja przy 160 myslalem ze odlece ale te miny gości w zachodnich fórach jak ich mijalem

Bezcenne