MotoNews.pl

Nasz nowy klubowicz Grzesiek z Zastowa...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie - wracałem dzis do domciu ok 22.oo i po drodze zajechałem do Grześka z Zastowa po trójkątną szybe tylnych drzwi do JAsia 2107 ( ktos mu wybił). Grzesiek to właściciel LADY 2107 z silnikiem 2,0 , która cyklicznie bierze udział w spotkaniach na pasie w krakowskich czyżynach i...wszystkich kosi.(pisał o tym kiedyś grzesiek_ białystok.No więc pojechałem do niego po szybkę , a potem poszedłem z nim do jego garażu...a tam stoi żólty oryginalny fiat 124 sport coupe 2.0 z poczatku lat siedemdziesiątych(marzenie), którego własnie grzesiek "robi".
Cudo..to po prostu sie w głowie nie miesci co się dzieje w małych garażach takich pasjonatów.
Mamy więc nowego klubowicza,który zamierza swoją 2107 wyposażyć w turbo i doprowadzić jej blacharkę do stanu idealnego. Co więcej - być może pojedziemy razem na wegry)Grzesiek nie ma dostęu do netu ale ...to nie ma znaczenia- juz wiem,że w razie potrzeby mamy w Krakowie profi - specjalistę od przeróbek sportowych naszych ładzianek i nowego kolege . ))
Paweł

W takim razie witamy nowego klubowiczamój imiennik na dodatek
Paweł przekaż mu od Nas wszystkich pozdrowienia i powodzenia w dalszych przeróbkach 2107,ehh takie turbo to moje marzenie
Pzdr Grzesiek

Dzięki - jprzekażę. Ale to wałsnie ty dałes mi znac o tej ładzie w Krakowie(pisali o tym na Fso AK> No i musiałem go poznać))
Paweł

Już kojarzeto ta Ladziana co Ci na priva info wysłałem
Cieszem siem niezmiernie że sie udało
Pzdr Grzesiek

TA sama))
Swiat jest mały , a zycie piękne))
Paweł

Co do małego świata to ostatnio też przypadkiem sie dowiedziałem, ze nasz klubowicz Egon z Katowic, ktory niewiele sie odzywa pracuje razem z moja kuzynka Kuzynka coś mi wspoaminała, ze on sprowadził z Holandii jakis silnik do swojej łajdaczki. Ciekawe co to jest. Moze jak bede na ślasku to sie wszystkiego dowiem.

Pozdrawiam rozwniez nowego rajdowego kolege!!!

A ptwór będzie co się zowie z tej Ładziany jak dostanie pod maskę 2.0 Turbo od Delty Integrale
aż się nie mogę doczekać żeby zobaczyć jak to będzie chodzić

No no!! Coraz nas więcej! Tylko się cieszyć!