Ksiązka do Deawoo Espero?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Hejka Czy ma ktoś może jakąś książkę o Espero? Tzn. tata kupił wczoraj to autko, ale ksiązka do tego samochodu jest tylko w języku angielskim,

Znaczy instrukcje obslugi czy ksiazke o naprawach? pierwsza i druga mozna dostac na Allegro ale ta o naprawach chyba ktos mial w wersji elektronicznej wiec moze podrzuci link

Witam serdecznie płeć piękną z okolicy

Dokonaj pełnej rejestracji konta i na klubowym serwerze znajdziesz do zsiorpania w wersji elektronicznej

tutaj link do elektronicznej książki serwisowej espero tom I i II
tylko musisz se ściągnąć

Jakby potrzebna była papierowa wersja to mam niezniszczoną książkę Morawskiego. Co do ceny możemy się dogadać. Jak coś to poproszę priva

Cytat:
2007-06-07 20:16:16, DeeJay pisze:
Jakby potrzebna była papierowa wersja to mam niezniszczoną książkę Morawskiego.

Ja też mam - sprzedam za 5 tys.zł. Dokładam gratis złomero, żeby było na czym ćwiczyć materiał z książki

Cytat:
2007-06-07 18:44:46, krzychu_ch pisze:
Witam serdecznie płeć piękną z okolicy Dokonaj pełnej rejestracji konta i na klubowym serwerze znajdziesz do zsiorpania w wersji elektronicznej

sie nie podniecaj krzychu....nie wierz w nic dopóki nie zobaczysz i nie dotkniesz... ...wydawa mi się że Tfoja wyobraźnia jest jednak zbyt rozwiniona ...

i oczywiście tworzysz jakieś sztuczne klubowe wymogi. zapewne próbując tom sposobom wymusić na kimś aby podał Ci swój nr komórkofca ...

No mi tez sie wydawalo ze nie trzeba byc w klubie zeby wejsc na serwer bo wchodzilem z kompa mojej dziewczyny no ale ciiiiiho Bogus nie psuj lowow Krzychowi

Zazdrośniki

Nie możecie patrzeć jak Sosnowiec rośnie w siłę Klubową
Siem poprostu witam i ciesze że jest ktoś nowy z Sosnowca.
Nawet MACHA już zasilił Sosnowieckie szeregi

A wy tylko o jednym, jak stare zgredy przed którymi się nastolatka wypięła

Hanysy jeb*ne których nawet Niemaszki nie chciały przyjąć na azyl... i które mówią, że są zagłymbie... nawet prawidłowo tego słowa nie potrafią wypowiedzieć - zagłymbie mówią.

Cytat:
2007-06-07 23:27:12, krzychu_ch pisze:
Zazdrośniki Nie możecie patrzeć jak Sosnowiec rośnie w siłę Klubową Siem poprostu witam i ciesze że jest ktoś nowy z Sosnowca. Nawet MACHA już zasilił Sosnowieckie szeregi A wy tylko o jednym, jak stare zgredy przed którymi się nastolatka wypięła

A zes nas w jednym worze wymieszal ja jeszenie niedawno sam bylem nastolatkiem a tak calkiem powaznie to nie zazdroscimy tylko sie zastanawiamy czy przewozac Espero do Sosnowca trzeba clo zaplacic w koncu to juz zagranica *

*NMSP ale tak powaznie to uprzedzen nie mam tylko to juz jakos tak sie zakorzenilo jak kawaly o blondynkach czy policjantach

Cytat:
2007-06-07 23:46:35, kylos pisze:
sie zastanawiamy czy przewozac Espero do Sosnowca trzeba clo zaplacic

Tak na przyszłość

Cło już dawno znieśli
Paszporty, te lewe jak i Polsatu też

Teraz jedynie to musisz napisać podanie, życiorys i trzy zdjęcia roentgenowskie
Rozpatrzymy w ciągu ustawowych 3 miesięcy

Też się nie mogłem powstrzymać

Cytat:
2007-06-08 00:11:20, krzychu_ch pisze:
Tak na przyszłość Cło już dawno znieśli Paszporty, te lewe jak i Polsatu też Teraz jedynie to musisz napisać podanie, życiorys i trzy zdjęcia roentgenowskie Rozpatrzymy w ciągu ustawowych 3 miesięcy Też się nie mogłem powstrzymać

Dobrze ze sie rozumiemy to dobrze wiedziec bo znajomy nomen omen z Sosnowca chce kupic Espero dlatego chcialem sie dowiedziec czy go cos drozej nie wyjdzie sciagniecie z zagranicy ale skor Sosnowiec jest w strefie Szengen

Cytat:
2007-06-08 00:25:19, kylos pisze:
znajomy nomen omen z Sosnowca chce kupic Espero

Następna potencjalna ofiara taniego luksusu i następny potencjalny Klubowicz z tej strony Brynicy

Dzieki chłopaki za pomoc, a głównie KRECIKOwi zobaczymy co tata na to powie ale nawet sama poprzegladam widzę, że jak będą jakieś problemy (odpukać) z autkiem to mogę sie zgłosić po radę...

Cytat:
2007-06-08 23:32:02, tuska_5 pisze:
ale nawet sama poprzegladam widzę, że jak będą jakieś problemy (odpukać) z autkiem to mogę sie zgłosić po radę...

No... Kobiałkę kolejną mamy! Cieszymy się bardzo, i w przeciwieństwie do innych forów bana nie dostaniesz tylko nie zapomnij wpisywać w TYTULE POSTU właściwego pytania, a nie jak żółtodzioby piszą "mam problem" itp.
Aha... Pamiętaj, że piotr'ek czyli JA jestem moderatorem

Cytat:
2007-06-08 23:41:32, piotr_ek pisze:
No... Kobiałkę kolejną mamy! Cieszymy się bardzo, i w przeciwieństwie do innych forów bana nie dostaniesz tylko nie zapomnij wpisywać w TYTULE POSTU właściwego pytania, a nie jak żółtodzioby piszą "mam problem" itp. Aha... Pamiętaj, że piotr'ek czyli JA jestem moderatorem

Patrzcie go ... mialo byc modelatolem --> znaczy taki co modele sklada

[ wiadomość edytowana przez: kylos dnia 2007-06-09 01:06:07 ]

Cytat:
2007-06-08 23:41:32, piotr_ek pisze:
Aha... Pamiętaj, że piotr'ek czyli JA jestem moderatorem

Piotrek działa w ukryciu
Jest jak tajniak o którym nikt nic nie wie, a on wie o wszystkich wszystko

Cytat:
2007-06-09 09:07:49, krzychu_ch pisze:
Piotrek działa w ukryciu Jest jak tajniak o którym nikt nic nie wie, a on wie o wszystkich wszystko

jak wszystko wie...

...to niech mi tylko zdradzi kiedy w końcu pierdal*ę 6 w totka

ja właśnie trafiłem 4 w totka
Wow ale sie ciesze dziś rano na kacu poleciałem po bułeczki na śniadanie, aby moja luba nie urwała mi głowy
Bedąc w sklepie tak z ciekawości puściłem totka za dyszke i prosze 162zł 60 groszy wygrałem