[S] Lancia fulvia 1,3 s2

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak wyzej.
samochod kompletny ale silnik wyciagniety i ponosc do roboty, dwa podwojne gazniki, tapicerka i wnetrze cale w stanie -bdb, orginalne felgi z kapslami, gril ma wszystkie zeberka.
w zlym stanie jest gora pasa przedniego (zaraz pod maska) a kolejnym mankamentem jest wyciety szyberdach
dach jest czarny.
Ogolnie samochod kompletny nawet kolo zapsowe jest xD

z ciekawostek ponoc jedna z kilku nie licznych scigajacych sie niegdys w rajdach z tego co mowil poprzedni wlasciciel.
ma jakies naklejki z rajdow i pzm'otowska na tylnej szybie.

Wyciagalem ja dzis z czegos co kiedys bylo garazem ( a stala tam z dobre 10 lat) i hamulce nie zastane ani z przodu ani z tylu, kierownica kreci sie leciutko, przetaczalismy ja we dwoch bez zadnego wysilku, szyby sie chowaja ladnie w drzwi i wracaja na miejsce, nie ma zadnych problemow z zamykaniem drzwi, zamykaja sie lepiej niz nie jedne w nowym aucie

Samochod do obejrzenia w Zakliczynie nad Dunajcem, 30km od Tarnowa w strone Krakowa i w Wojniczu trzeba odbic w lewo, jak sie jedzie od KRK to mozna przez Gdów i Brzesko skoczyc.

Stoi sobie obok 128 sport coupe i pod daszkiem przekryta folia i czeka na chetnego :]

Foty pewnie w sobote popoludniu jak bede mial czas zeby je zrobic.

Cena co by moderator nie mowil ze nie ma, MILION zlotych
A tak serio to jak ktos powie cos co mnie zadowoli to ja wezmie ;]

[ wiadomość edytowana przez: aSmoQ dnia 2010-04-15 21:58:07 ]

foty bys wkleil milionerze

Przeciez napisalem ze foty w sobote popoludniu jak je zrobie xD
a cena to taki zart zeby nie bylo ze nie ma zadnej ;]

Można prosić o te obiecane zdjęcia?

Juz dodaje :]
Sorki ze dopiero dzis ale wczoraj poprostu sie nie wyrobilem, bo budynek w ktorym Lancia stoi dopiero jest w trakcie prac, zeby byl to garaz. Zreszta sami zobaczycie. Sorki ze ciemno ale swiatla jeszcze tam nie mam

Co do autka to mam male sprostowanie, pas przedni jest w porzadku , natomiast maska nie

A oto zdjecia :]

Co do tylnego lewego blotnika i prawego przodu, one tylko tak zle wygladaja, sprawdzalem i naszczescie to tylko powierzchowna rdza, w tygodniu wyczyszcze je i przemaluje minia.
Za balagan w srodku sorki ale poprostu czas mnie caly trzyma

P.S
głowica silniczka jest, ale u mnie w pokoju lezy

[ wiadomość edytowana przez: aSmoQ dnia 2010-04-18 12:38:27 ]

[ wiadomość edytowana przez: aSmoQ dnia 2010-04-18 12:41:26 ]

qwa większych się nie dało

sorka pierwszy raz wrzucalem tu i na szybko w dodatku i zapomnialem zmniejszyc
Tu prośba do moderatorow o zmniejszenie

Widze że spod znaku Batmana Czy cena oby nie wygórowana ?

Bo wiesz Batman to odemnie wynajal na chwile bo myslal ze Obama bedzie w PL i tak sie skubany zadomowil ze wszedzie te znaczki malowal i teraz musze wszystko sprzatac i malowac

Podana cena to zart, a ta rzeczywista napewno nie bedzie wygorowana :]

Propozycje na priv ;]

UP

Cena sie pojaiwa :]
6600 zl
cena negocjowalna przy dobrych argumentach :]
Moge sie zamieniac ewentualnie na 128 sc ;]

1500 euro
porownaj stan auta za 1500 euro= 5800zl do tego ktore sprzedajesz za 6600zl oba do remontu, ktory bys wolal ?, nie moja sprawa, ale jesli chcesz "to" sprzedac to moze przemysl cene taka zyczliwa uwaga kogos kto sie tematem interesuje.

[ wiadomość edytowana przez: Bart128 dnia 2010-05-01 11:56:08 ]

Bart co ty gadasz ! "Lepsze deko handlu niż kilo pracy !"

hm ... a może to leciało inaczej?

Lepsze to deko handlu niż kilo złomu?

ot taki żarcik sytuacyjny.

Oj szarże to my mamy we krwi...Coś się dzieje w tym kraju ostatnio, co jedna cena to lepsza...

Bart ale ja cene poprostu strzelilem bo w pl nie ma wogole rynku dla tego auta a nikt z propozycja zadna nie wyszedl xD
wiekszosc osob sie o gazniki pytala xD

Moja jest troche inna od tej co pokazales.
inne zegary, tapicerka i pozostalosci po malowaniu :]
Pozatym jak bym wyczyscil moja i zalozyl to co jest sciagniete to nie bylo by wcale tak zle jak sie wydaje na zdjeciach ;]

Trez ja niechce handlowac zlomem dlatego przez kilka lat namawialem wlasciciela zeby mi to auto pozwolil sprzedac, zeby sie ktos nia zajal.

Bart jak jestes zainteresowany to z Krk nie masz daleko, podjedz obejrzec. Cene tez mozesz zaproponowac :]

i napewno transport cie mniej wyniesie niz z wloch ;]

To co panowie nikt nie jest zainteresowany calym autkiem??
Pisac, proponowac pytac.
Sami widzicie ze cena jest bardzo negocjowalna ;]