| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
mikulasz Daewoo Espero Warszawa | 2003-06-14 14:23:19 Prywatne moje zdanie: nie radzę.
Ja ostatnio wkopałem się w spraye i skończyło się na tym, że spolerowałem wszystko. Spray metaliczny trzeba potem spryskać lakierem bezbarwnym i dopiero wszystko polerować. Problem polega na tym, że jak się za mocno potrze i dojdzie się do lakieru, to ten sukinkot zaczyna się odbarwiać. Nie warto. Lepiej pędzelek i delikatne zapraweczki, a potem troszkę polerowanka. Na prawde mniej widać. Pozdrawiam. |
mikulasz Daewoo Espero Warszawa | 2003-06-14 17:38:49 Nie wiem CO i jak DUŻO masz do polakierowania. Jesli to są głębsze rysy, czy nawet większe odpryski, po przejściach ze sparyem robiłbym tradycyjnie. Pędzelek, ale bardzo delikatnie i tak, żeby farba dobrze wypełniła ubytek. Potem pasta lekko ścierna. Odkryłem, że nieźle idzie wacikiem. Wcześniej można zmoczyć trochę to miejsce.
Co do past polerskich to słyszałem o Auto Max, że niezła, ale nigdzie jej nie widziałem, więc kupiłem coś z supermarketu. Tam jest tego sporo. |
FGM ESPERO 1.8 CD Waraszawa | 2003-06-14 19:34:45 Dzieki za pomoc jak tylko skoncze sesje to zabieramsie sie za zaprawki!!!! |
rjsunset Daewoo Espero 1.5 16 ... Kraków | 2003-06-15 14:55:11 Ja rozniez dziekuje, moze ta pasta sprobuje uzyskac lepszy efekt, choc z nia trzeba podobno bardzo uwazac |