| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
accent1 HF MEMBER Hyundai accent Legnica, Lubin | 2007-05-31 13:32:34 Pali ci mniej toż to tuning Chyba sobie też rezczelnie ![]() |
kws HF MEMBER accent Warszawa | 2007-05-31 14:54:01 to na pewno ta plecionka jest bo widzialem ta dziure narazie podoba mi sie jak sobie charczy, jak mi sie znudzi to zakleje POWER TAPE'em hahahaha |
karol208 HF MEMBER HYUNDAI SONATA Biała Podlaska | 2007-05-31 23:09:42 Dziwne troche ze ci mniej pali. na ogol to jest tak ze jak masz dziure przed lambda to sonda podaje za uboga mieszanke i wtedy wiecej pali.
|
accent1 HF MEMBER Hyundai accent Legnica, Lubin | 2007-06-01 16:54:28 Jak odłączysz lamde to ci wywali check engine tak samo jak odepniesz czujnik polożenia gazu. Pewnie auto ci będzie gasło albo wchodziło na obroty.
Hm zasatnawiam się nad tym tjuningiem Tak sie zastanawiam a moze mniej pali bo wydech się udrożnił...moze to tak jakby KAT wywalić.... ale i tak nie wiem dlaczego mniej pali.... moze coś masz w rurze co podwyższało ci spalanie??
Zgłoś sie do autoświata To bedzie fenomen ![]() |
grzesik1 HF MEMBER Mercedes-Benz Nowogród Bobrzański | 2007-06-02 08:48:14
nie jest to zjawisko konieczne, czesto mozna jeździć na uwalonej sondzie a błąd nie wystąpi ponieważ ECU kożysta wtedy z uśrednionych wartosci |
accent1 HF MEMBER Hyundai accent Legnica, Lubin | 2007-06-02 09:17:11 W accentach jest tak ze jak korzysta z uśrednien to włącza się check.
Przynajmniej tak w moim jest. Widać to w pracy silnika szczególnie z chekiem i bez niego. |