UWAGA

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
SZUKAMY CHĘTNYCH do zmontowania paczki ludzi którzy będa reprezentowac STALOWA WOLE jako przedstawiciele TUNINGU (jak wcześniej KTSW) Spotkanie o 20 w najblizsza niedziele miejsce spotkania bedzie podane.UWAGA lepiej niech bedzie 20 ale z jajami nisz 100 CIOT.

to nie wypali.

WYPALI tylko trzeba CHCIEĆ!!!

rozmawiałem wczoraj z PICIA z ktn i szykuje sie wypad do rzeszowa na mały zlocik i pzry okazji jeszcze scignako na 400m dzis bede wiedział co i jak pozdro

Chociaz Villi probóje coś reanimować i ruszyć tą stalową A co do tego spotu to na forum ktn jest ogłoszenie:

"W imieniu rzeszowskich Zapaleńców, tworzących młody, ale prężnie się rozwijający Klub zapraszam wszystkich fanów motoryzacji, tuningu, wyścigów, należąćych do KlubuTuningowegoNisko, jak i tych niezrzeszonych, oraz innych do których ta wiadomośc dojdzie, na pierwszy duży SPOT w tym sezonie w naszej okolicy dnia 27 V 2007r.
Spotkanie odbędzie się w Klubie 1/4 Mili, budynek rzeszowskiej hali Podpromie od godziny 18.

To dajcie znać gdzie to spotkanie w niedziele ma być Pozdrawiam!

A ja mysle ze nie ma kogos kto poprowadzi to tak jak byc powinno.
Bo nakleic lapke to ne iwszystko trzeba czegos wiecej.
Byłem w borkach na centozlocie i lepa ktsw wielu osobom kojarzyła się z 1/4 mili.
Po prostu wiedzieli że był taki klub i organizował.Niestety wiem tez ze nie ma nikogo chetnego kto poswieciłby kupe czasu dla klubu trzymajac i organizujac spotkania itp.
Co do rzeszowa to u nich jest podobnie sa chętni ludzie ale brakuje organizacji i tujest pies pogrzebany.
Zycze powodzonka vili w tworzeniu klubu moze sie uda.

czuczu jak tak bedzie kazdy myslal jak ty to naprawde h.. z tego bedzie, i teraz villi sie wezmie od poczatku za klub i tak jak pisze lepiej zeby bylo kilka aut niz dziesiatki a na spotach po 5 aut jak to dawniej bylo, odrazu sie walnie reguly i nie ma wypros albo jestes albo nie
ps. villi dodaj mnei wkoncu do listy na gg moj nr. 4436050

No ok to w takim razie powodzonka.
Napewno sie uda

czuczu zamiast skomlkec jak pies na łańcuchu to sam byś pomógł w organizowaniu a jak masz przeszkadzać to sie przymknij i zajmij sie CC.Mysle ze jasno sie wyraziłem potrzeba ludzi i chetnych i obrotnych a nie kolesi co wiele mówia i strugają kozaków.TAKICH NIE BEDZIE

Cytat:
2007-05-24 17:14:10, _VILLI_ pisze:
czuczu zamiast skomlkec jak pies na łańcuchu to sam byś pomógł w organizowaniu a jak masz przeszkadzać to sie przymknij i zajmij sie CC.Mysle ze jasno sie wyraziłem potrzeba ludzi i chetnych i obrotnych a nie kolesi co wiele mówia i strugają kozaków.TAKICH NIE BEDZIE

A ustaliłeś juz gdzie ten spot ma być ? To bym podjechał i pogadał

Na mnie VILLI możesz liczyc zawsze bedzie trzeba pomóc pomoge w miare mozliwosci

No tak w niedziele jest Rzeszów więc mysle że spotkanko robimy w sobote bo może bysmy ruszyli dupcie

nie pojawiam sie ostatnio na forum narazie nie mam jak ale villy 100% poparcia innymi slowy ....DAJ CZADU...

to na czym staneło to spotkanie bo bylem tylko chwile

powodzenia wam zycze mysle ze jak przylece w odwiedziny do polski to bedzie cosik heeh pozdro