Oklejać słupki, czy nie - foto i ocena...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No włąśnie zastanawiam się czy oklejać sobie słupki i postanowiłem wykonać próbę za pomocą taśmy izolacyjnej.
Oto efekty - co o tym myślicie??

jak dla mnie oklejenie środkowego OK, ale tylny to już chyba trochę za dużo....

Według mnie oklejone dużo ładniejsze! Jak to chcesz robic? Kupuje sie jakąś specjalną folie?! ja sobie też moje słupki machne, a co?!

Ja myślę że przydało by się do tego szyby ściemnić, bo tak to raczej marny efekt... Przynajmniej wg. mnie.

Moim zdaniem, albo obydwa słupki...albo wogóle nie ruszać.
Przyciemnienie szyb napewno spotęgowałoby efekt

oklejąć,oklejać;i przedni i tylny wtedy to naprwdę wygląda kozacko ;szyby przyciemnione -jak kto lubi,jeśli już to zrobić to gdzieś gdzie to potafią zrobic bez bąbelków i zagięć

jak oklejac to wszystkie. 3 foto -
mnie sie podoba.

[ wiadomość edytowana przez: dyras dnia 2005-11-12 14:48:23 ]

Oklejać wszystkie + szybki na ciemno tak jak mówili poprzednicy
BTW: właśnie podsunąłeś mi kolejny pomysł na zmianę w essince
Kurcze kiedy ja to wszystko zrobie i z czego się spłacę hheh

U mnie to wyglada tak : szybki ciemne + oklejone słupki . I jak ???

dokładnie o to chodzi

efekt jest super dlatego mi sie zawsze podobała srebrna foka w kombiku słupki czarne i wszystkie szybki ciemne z wyjątkiem przedniej po prostu miodzio

Wszystkie słupki i szybki przyciemnij jasno-czarną folią

moje zdanie:
jezeli listwy nie bedą malowane to sciemnic szybki i słupki, jezeli listwy pomalujesz na kolor auta zostawic tak jak jest.

DAWAJ STARY JA MAM I JEST O.K.

oklejac

u Naniurki wyglada to rewelacja bo ma bialego Esiiego jednak mysle ze do czerwonego tez bedzie ok. W htb mysle ze nalezoloby okleic przod i tyl, jednak w kombi raczej tylko przod i tak tez zrobilem, chyba ze ktos chce sie bawic w wyciaganie tylnej szyby i malowanie calej wnęki.

[ wiadomość edytowana przez: BUGZ dnia 2005-11-12 18:09:45 ]

moim zdaniem jak oklejać to obydwa.....

zaletą jest oklejanie tylnych słupków bo jak z autopsi się wie pękają a pod okleiną w oczy nie kole i korozja się nie dostaje

ja tez chce tak chyba sie skusze tez mam bialaska a ta folia to bodajze po 15 zl na allegro, dobrze mowie??

szyby na 100% nie będą przyciemniane, bo przednich nie przyciemnię, a przyciemnianie tylnych samych bedzie wyglądąło jak nie wiadomo co.... z przodu zielone, z tyłu czarne - nie pasi...
Jutro jeszcze będę się przyglądał tym słupkom i pewnie kupię folię, a za ile - nie wiem, trzeba spytać Tazza

Kelek według mienia nie łoklejaj......

mnie sie to nie podoba ... jeszcze w białąsie maniurki to jakos wyglada , ale na czerwonym to dla mnie porazka ... sorry, moje zdanie .