Sprzeglo do rs 2000

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie poniewaz padlo mi sprzeglo i mysle nad troche mocniejszym wiec pytanie takie mam czy ktos z was sie spotkal z takim sprzeglem i czy napewno zda egzamin wielkie dzieki za wszelaka pomoc

klik

[ wiadomość edytowana przez: Przypal dnia 2007-06-02 18:01:06 ]

z opisu wynika ze powinno byc oki!! jak sie szybko zdecydujesz to moze popros RumJanka to przywiezie je dla ciebie doPL

Ja kupiłem Sasha i już mnie noga nie boli przy wciskaniu sprzęgła

A rumjanek jest teraz tam czy wyjezdza dopiero i pytanie czy owe sprzeglo moze byc mocniejsze od zwyklego??
A slyszalem ze sachs jest oki ale ja co pochwila swiruje tym autkiem i nie chcial bym aby padlo za chwile a ile juz jezdzisz na sachs-sie??

[ wiadomość edytowana przez: Przypal dnia 2007-06-02 23:01:50 ]

Cytat:
2007-06-02 22:37:57, Przypal pisze:
A rumjanek jest teraz tam czy wyjezdza dopiero i pytanie czy owe sprzeglo moze byc mocniejsze od zwyklego?? A slyszalem ze sachs jest oki ale ja co pochwila swiruje tym autkiem i nie chcial bym aby padlo za chwile a ile juz jezdzisz na sachs-sie?? [ wiadomość edytowana przez: Przypal dnia 2007-06-02 23:01:50 ]

Ja też czasem świruje dlatego stare sprzęgło mi poszło ale okazało się że było naprawiane już a nie wymieniane. Przejechałem dopiero 1000KM więc nie wiele mogę powiedzieć

A ile za nie zaplaciles ?

RumJanek wraca do PL w tym tygodniu

Cytat:
2007-06-03 11:33:34, Przypal pisze:
A ile za nie zaplaciles ?

~800

A masz z nim kontakt ??
z RumJankiem