Katalog czesci DU

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
al0!!!

szukam katalogu czesci do Esperyny..
zeby po numerze K96143073 wiedziec ze to jest glowica....

ma ktos moze takie cus? obojetnie w jakiej postaci... plynna tez moze byc...

Nabądź z espero.of.pl książkę serwisową - będziesz miał katalog części.

el0!!!

czy osoba ktora sprzedaje te materialy ma wykupione prawa do dystrybucji???
w jakiej formie dostaje 'Ksiazke' ?
na swiezo nagranej plytce za złtowke?

No niestety PIRACTWO na całego. Zeskanowany PDF - czyli wyszukanie czegokolwiek na tysiącu stron to kilkanaście minut.

Jeżeli znasz nr katalogowe to jest możliwość wyszukiwania po numerze na Moto Sklep wyskoczy ci dana cżęść - no niestety działa tylko w jedną stronę

al0!

sprawdzalm juz tam... ale niestety maja malo czesci...
faQ! i nigdzie w necie nie moge znalesc...
psia kość!!!

Moge sprawdzic ten numer w ksiazce z numerami. Mam doste niedługe bede miał swoją. Dam odpowiedź w poniedzialek. OK

Cytat:
zeby po numerze K96143073 wiedziec ze to jest glowica....

Ściągnij z mojego serwera SPIS CZĘŚCI DO ESPERO .
Najlepiej kliknąć prawym i zapisać ten plik na dysku.
Plik jest w Excelu, tak że można go segregować w/g nr. katalogowego, lub nazwy, jak komu wygodnie.

Numer katalogowy K96143073 wskazuje na głowicę cylindrów. Występuje również po zamiennikiem K5094005801.
Cena w przybliżeniu ok 2.500 zł.

al0!

jejku Andrzej DZIEKI WIELKIE!!!
tego potrzebowalem...

Lasombra moze wrzucic cus takiego na strone?

Oj zasmuciacie mnie Lee znamy sie osobiście i niewiesz że to ja jestem autorem Ksiażki serwisowej na CD chłopie rozczarowałeś mnie.....

A co do piractwa to nie prawda sam opracowałem i zeskanowałem całą książkę serwisowa wiec chyba jakieś prawa są do publikacji Elektronicznej no nie....
Co do katalogu części to PDF też jest moim dziełem....

el0!!!

to Ty jestes tym Piratem???
z tego co czytam to ksiazka zostala wydana przez Daewoo Corp???
ty ja zeskanowales i sprzedajesz na CD...
i zdzierasz ze mnie... biednego studenta 30 zlotych???
olaboga...

Lee ma trochę racji. Skoro zmusiliśmy się do jeżdżenia takimi samymi pojazdami, skoro należymy do tego samego klubu, skoro ceny CDR spadły już do 1 złotówki czy nie należałoby pomyśleć o jakiejś promocji... np. 8 zł (lepiej 7.99).

PS. A biedny student to tramwajami jeździ na gapę, a nie limuzyną.

* piotr'ek *

[ wiadomość edytowana przez: piotrek_nowakowski dnia 2003-03-27 15:36:31 ]

Cytat:
2003-03-27 15:12:03, Lee pisze:
el0!!!

to Ty jestes tym Piratem???
z tego co czytam to ksiazka zostala wydana przez Daewoo Corp???
ty ja zeskanowales i sprzedajesz na CD...
i zdzierasz ze mnie... biednego studenta 30 zlotych???
olaboga...

Za coś Adminek musiał kupić tą książkę...

Cytat:

Myśląc w ten sposób to nie powinniśmy sobie udzielać porad, po szkolenie pracownika ASO w DU też kosztuje, a książki wcale nie trzeba kupować, żeby ją zeskanować.

Cytat:
2003-03-27 15:58:46, piotrek_nowakowski pisze:
Cytat:

Myśląc w ten sposób to nie powinniśmy sobie udzielać porad, po szkolenie pracownika ASO w DU też kosztuje, a książki wcale nie trzeba kupować, żeby ją zeskanować.

Ona kosztowała ponad 200 zł !

Adminek robił to ponad miesiąc !

Trzeba było kupić !

OK! No to jak Adminek sprzeda powiedzmy 20 szt. CD z książką może obniżyć cenę, nieprawdaż?

Cytat:
2003-03-27 16:40:43, piotrek_nowakowski pisze:
OK! No to jak Adminek sprzeda powiedzmy 20 szt. CD z książką może obniżyć cenę, nieprawdaż?

Może, miałem to napisać, ale zapomniałem.

Adminek ludzie chcą promocji

Cytat:
Lasombra moze wrzucic cus takiego na strone?

Jak tylko będzie chciał, to jasne że może
Przecież po to ten link umieściłem.
Cen tam co prawda nie ma i rysunków też, ale niestety do publikacji katalogu części trzeba mieć prawa autorskie.
Ja takowych nie posiadam. Na oficjalnych stronach DU widziałem możliwość kupna katalogu części za 66,60 + VAT (TUTAJ LINK)

A swoja droga kiedyś podałem link do ukraińskich stron z katalogiem i instalacja elektryczna i nawet Lasombra umieścił je na stronie klubowej, ale coś ostatnio Ukraińcy "namieszali" i linki sa nieczynne.
Szkoda

Katalog części jest w tym miejscu .

NO przeca jest promocja macie za free na CD Katalog częsci i Instalke Acrobata.... a cena chyba niejest wygórowana 30zł . szczerze jakby nie moja determinacja to fige z makiem byśmy mieli a nie książkę....
A skanowanie to była katorka tego było ponad 1000stron.!!!!!!!!
No ale jak niechecie to spoko zawsze można kupić oryginał za 250zł na giełdzie przeceiż nikomu niebronie.......