Identyfikacja na drodze

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jakiś czas temu na OKP był temat naklejek klubowych. Nie neguje zapisałem się również ale było już za późno na tamtą serię, ale o czym innym chciałem pisać, może by tak w tym wątku ujawniać numery rejestracyjne klubowiczów co by było łatwiej sie rozpoznać na drodze. Mój nr to w nastę pnym poście.

WARSZAWA-BIAŁOŁĘKA
WA 21074
Banasiak Robert

A moj to NE 25403

Oczywiscie Elblag

My się identyfikujemy bez problemu...bo...zanmy siebie i swoje auta...poza tym mamy jedyne w swoim rodzaju naklejki dla ułatwienia identyfikacji.
Od identyfikowania są zloty, kto nie jeździ ten nie wie i nie zna...proste.

Grzegorz Brzęczyszczykiewicz
Szczebrzeszyn gmina Legnica

nr rej. 0700-73-00-00 zadzwoń teraz !!!

Chyba będzie ciężko będzie zapamiętać tyle numerów
Ja kolege Resa rozpoznaję po naklejce jak śmiga po ulicach Białegostoku swoją limuzyną, lub jak jedzie na zakupy innym tworem Opla

Ja nie mogę na razie jeździć na zjazdy bo mam małe dziecko, sam nie pojadę a dziecka nie mamy z kim zosawić.Pozdrawiam

Cytat:
2004-10-15 09:48:02, Cleber pisze:
...0700-73-00-00 zadzwoń teraz !!!

Ciągle zajęte!!!

-----------------
Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec

Cytat:
Ciągle zajęte!!!

Rysiu zbiera na dzika w jezynach wiec mu nabijam licznik

Witanko, DAC pifko Res`owi . Choc jestem tu nowy, to zgadzam sie, ze naklejki i pojawianie sie na zlotach powinno wystarczyc do poznawania sie na drodze!!

Pomysł nie jest najlepszy. W końcu każdy może przeczytać te forum. A w niektórych postach są istotne dla potencjalnego złodziejaszka informacje, jak wyposażenie, stan techniczny, często rodzaj alarmu etc...

A co do zlotów - ja mam 3 małych dzieci i też na pewno nie uda mi się przez jakiś czas na zlot dotrzeć. Mówi się trudno

fcale nie musi to być na łamach forum podawane może w profilu to tylko taka sugestia miała być a dokladne dane tech to na privach bym radził to samo z adresami zamieszkania tudzież parkowania.

w dupie ze zlodziejami!!

Aleksander Rosa
CT42405

Kolejny debilny watek... bleeeeee...

Cytat:
2004-10-15 09:25:52, siabaniak pisze:
jakiś czas temu na OKP był temat naklejek klubowych.

A propo OKP... Tam są jacyś goście z innej bajki! Co za wątki:
- jaki płyn chłodniczy (no bo kurwaśka można i 12 zeta zaoszczędzić)
- gdzie tankujecie
- jestem na wykładach

Chyba lepiej nie wyskakuj tutaj, że chciałeś stamtąd nalepki

na razie nie stać mnie na jazdę do pracy i na zjady i w ogóle żadko ruszam swoją omesię ale jak bym ją ruszył to chciałbym być rozpoznawalny oraz rozpoznawać innych.
PS.
Bez obrazy ja nikowo nie dyskryminuję ze względu na przynależność do takiego czy innego gremium

nalepka jako identyfikacja na drodze to chyba nie jest najlepszy pomysl - gdzie naklejona i jakich rozmiarow musialaby byc zeby ją zauważyć - moze w korku, albo na parkingu,
zapisalem sie KILKA DNI TEMU i uwazem ze najlepszym sposobem identyfikacji sa zloty - mam 3 dzieci [11, 3, 2] - mysle ze nie ma przeciwskazan - moze wygram konkurencje na zaloge o najnizszej sredniej wiekowej ))

Cytat:
Chyba będzie ciężko będzie zapamiętać tyle numerów
Ja kolege Resa rozpoznaję po naklejce jak śmiga po ulicach Białegostoku swoją limuzyną, lub jak jedzie na zakupy innym tworem Opla

To dlaczego jeszcze mnie nie obtrąbiłeś ?? Moglibyśmy spożyć jakiś złocisty napój na przełamanie pierwszych lodów

Cytat:
Ja kolege Resa rozpoznaję po naklejce jak śmiga po ulicach Białegostoku

Kolega Res nie smiga

Kolega Res sie lansuje

Cytat:
2004-10-15 11:28:03, mckornik pisze:
mam 3 dzieci [11, 3, 2] - mysle ze nie ma przeciwskazan - moze wygram konkurencje na zaloge o najnizszej sredniej wiekowej ))

A moje mają 5, 3.5 i 8 miechów. Za młode są kurka. Chociaż najniższą średnią wiekową mam jak w banku