Tylne lampy do kombiaka :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wielu z was posiadaczy kombiaka zastanawia sie pewnie co tu zrobic zeby zamienic seryjne lampki na jakies Extra...otoz jest rozwiazanie..najlepiej miec rodzine w Australi otoz Holden Commodore ma takie fajnie (inne) lampki..ja juz sie zastanawiam jak to sprowadzic do polski...podejzewam ze na 99% pasuja...

http://cgi.ebay.com.au/CARBON-BLK-TAIL-LIGHT-COMMODORE-VT-VX-VY-VZ-UTE-WAGON_W0QQitemZ230135550834QQihZ013QQcategoryZ102358QQrdZ1QQcmdZViewItem

super mi też się wydaje że będą pasować

zaden sprzedawca a ebaya australijskiego nie chce wyslac tego za granice...a szkoda...takie ladne lampki mogly do omegi trafic...trzeba poszukac jakichs rodaków w australi zeby tam kupili i przeslali do Ojczyzny...pozdrawaim

Cytat:
2007-06-05 11:26:28, BartekMV6 pisze:
zaden sprzedawca a ebaya australijskiego nie chce wyslac tego za granice...a szkoda...takie ladne lampki mogly do omegi trafic...trzeba poszukac jakichs rodaków w australi zeby tam kupili i przeslali do Ojczyzny...pozdrawaim

Jak nie?

Postage and Handling___To____________Service
AU $35.00____________Poland_________Air Mail

Normalnie wysyla koleś na cały świat, bo w samej nowej zelandii by nie zarobil ;p

Też bym zmienił u siebie, ale mam sedana :]

[ wiadomość edytowana przez: zYx dnia 2007-06-05 13:18:57 ]

No to może skrzyknąć kilku chętnych na te lampy (bo jest to chyba handlarz), zamówić kilka kompletów i niech to wysyła jedną przesyłką

No to ja jestem chętny - jak ktoś będzie działał to może mnie brać pod uwagę

Cytat:
2007-06-05 13:11:36, zYx pisze:
Jak nie? Postage and Handling___To____________Service AU $35.00____________Poland_________Air Mail Normalnie wysyla koleś na cały świat, bo w samej nowej zelandii by nie zarobil ;p Też bym zmienił u siebie, ale mam sedana :] [ wiadomość edytowana przez: zYx dnia 2007-06-05 13:18:57 ]

kurcze pisalem z gosicem maile i powiedizal ze nie ma takiej mozliwisci zeby mi wyslal.. chyba ze ja nie kumam po englisch.. a myslalem ze kumam..no nic jak ktos bedize cos probwal zalatwic to ja tez chetny jestem...

To ja pisze sie na 1 zestaw

Cytat:
2007-06-05 17:57:45, BartekMV6 pisze:
kurcze pisalem z gosicem maile i powiedizal ze nie ma takiej mozliwisci zeby mi wyslal.. chyba ze ja nie kumam po englisch.. a myslalem ze kumam..no nic jak ktos bedize cos probwal zalatwic to ja tez chetny jestem...

No to przypomnij mu ze na aukcji zaoferowal taka opcje na caly swiat i nie ma innego wyjscia ;p
Po za tym nie widze zadnego problemu z wysylka :/

No to kto podejmuje się załatwienia formalności( bo u mnie z englisz jest kiepsko) Robimy listę chętnych:
1. Combi