| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2005-08-13 00:47:47 no wlasnie - odczepilem mieszek i co dalej z galka? jakies rozszerzajace pierscienie segera czy... cholera wie! pomocy ![]() |
qbaj pro cee'd 1.6 CVVT warszawa | 2005-08-13 01:16:39 rozpilowac albo sciagnac na sile..powaga..galka zwykle ulega zniszczeniu..ale nowa kosztuje max 20zl..a po co chcesz sciagac? ta galka jest wklejana |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2005-08-13 08:01:50
Kupił nową, skórzaną? |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2005-08-13 09:46:04 no, bez chyba nie bede jezdzil ![]() |
qbaj pro cee'd 1.6 CVVT warszawa | 2005-08-13 10:32:26 jedyny bajer jaki to ma to podswietlenie biegow..oczywiscie glupi i niepotrzebny gadzet..ale jest..piotrek..cena nie jest niska ale wez katalog dowolnej firmy tuningowej nie mowie o tych z syfmarketu i zobaczysz jakie sa ceny..po za tym ta galka w odroznieniu od wielu innych jest wklejana i zadna festyniarska srubka imbusowa potem nie wystaje..
no ale co..brzydka jest?? |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2005-08-13 10:34:22 za 120 zylka to ja sobie zycie urzadze... na 3 dni
cos kombinuje bo oryginalna galka jest szpetna jak cholera. |
qbaj pro cee'd 1.6 CVVT warszawa | 2005-08-13 10:55:44
a wlasnie ze nie jest ..wyglada po prostu tanio..bo jest tania ale wez 50zl i pochodz po sklepach..jak znajdziesz w tej cenie ladniejsza to bedziesz miszczem
w tej klasie cenowej jedynie taka galka jak ponizej jest w miare akceptowalna..ale tylko w miare..i kosztuje okolo 40zl ![]() |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2005-08-13 10:58:08 po sklepach? ja wygodnis jestem. internet only.
na allegro jest pare fajnych galek. tylko trudno je wygarnac sposrod tych gownianych swiecidelek. (piotr_ek licze na jakis medal za zjechanie swiecacych galek )
nie szukam czegos bardzo stylowego. nie bez powodu... |
qbaj pro cee'd 1.6 CVVT warszawa | 2005-08-13 11:00:26
dobra cffaniaczku to zarzuc jakis przyklad ladnej galki za rozsadna cene to moze tez dam ci medal..z kartofla moze byc??
co do zakupow w internecie..owszem..ale akurat galka to troche jak buty..naprawde warto wziac najpierw w reke a w necie to co widzisz na zdjeciach i wyglada np jak chrom..zwykle jest plastikiem..widzialem w norauto galki ktore podobaja mi sie na allegro..na zywca wygladaja tragicznie [ wiadomość edytowana przez: qbaj dnia 2005-08-13 11:04:19 ] |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2005-08-13 11:21:38 Co macie do głaki w złomiaku? Wystarczy zajrzeć do klubu nexii (czy lanosa już nie pamiętam) znajeźć opis obszycia skórą i za cenę nowej gałki + jakieś grosze na kawałek skóry + kilkadziesiąt minut/godzin macie piękną własnoręcznie obszytą gałkę. Cóż wam więcej do szczęścia potrzeba? |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2005-08-13 16:03:12 qbaj kazdy chyba umie sobie poszukac.
gust rzecza wzgledna wiec po co mam wklejac jakies galki skoro pewnie stwierdzisz ze sie Tobie nie podobaja. a sek w tym ze skoro to ja kupuje galeczke to ma sie podobac mnie! piotr_ek jakby Ci skleroza odpuscila i przypomnialbys sobie gdzie dokladnie lezakuje ten opis - bede dzwieczny jak nutka! |
JaChomik Klubowy Weteran Honda Civic 1.8 Szczecin/Glasgow | 2005-08-13 16:09:26 Ja za swoja gałeczke dałem razem z mieszkiem 60zł
i muisałem zmasakrowac stara zeby załozyc nowa metalowa teraz przymierzam sie do nakładki z mieszkiem do recznego leza juz w bagazniku i czekaja na załozenie |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2005-08-13 16:39:03 marcin wiec napisz mi po prostu jak zdjac stara - i czy po jej zdjeciu nie zauwazyles, ze np. mozna bylo jednak nie masakrowac ![]() |
JaChomik Klubowy Weteran Honda Civic 1.8 Szczecin/Glasgow | 2005-08-13 17:01:29 noi wiec ja tak to zrobiłem
zdiołem mieszek ochronny wyjołem zabezpieczenie na dole takie półokrakłe trzeba podwarzyc z boku i przekrecic a nastepnie wyjac wtedy mama cały pałak zmiany biegów na wierzchu zeszlifowałem stara gałke na szlifierce majac jeszcze pałak na wierzchu załozyłem nowa gałke i dokreciłem srube imbusem załozyłem pałak załozyłem zabezpieczenie według mnie inaczej sie nie da ale moze ktos inny z klubowiczów ma na to inny patent tak czy inaczej stara gałka ulega zniszczeniu bo jest wtopiona na pałąk |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2005-08-13 18:35:23 A ja tam gałkę obszywałem na zamówienie, podobnie jak wykonywałem "miecha" ... no, ale ja posypuję truskawki cukrem
Pozdrawiam - SpeedR |
kobar Klubowy Weteran Ford Mondeo Warszawa-Bemowo | 2005-08-13 19:36:08 Ja zdjąłem gałkę siłom, to znaczy złapałem ją żabką (taką do hydrauliki) i w prawo i w lewo i zeszła. Na bokach odcisnęły się zęby z żabki i poszła do śmieci. Wajha od biegów ma na końcu coś jakby moletowanie, bez problemu można wkleić inną lub przykręcić na śrubki. |
qbaj pro cee'd 1.6 CVVT warszawa | 2005-08-13 20:10:17
cwikus nie zrozumiales moich intencji..nie chcialem zebys wklejal jakies linki czy fotki celem ich "obsmiania"..po prostu od czasu do czasu przegladam oferte galek dosc wnikliwie i jakos nie znalazlem nic co przypadloby mi do gustu..liczylem po prostu na to ze byc moze przeoczam cos wartego uwagi a co ty np zauwazyles i podzielisz sie wynikiem swoich "polowan" |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2005-08-14 12:58:53 no to dam popis dla piotr_ka albo raczej pole do popisu.
ja lubie rozne ozdobne klimaty uznawane przez niektorych za wiesniackie, wiec uwaga
qbaj sorry jestem przewrazliwiony na naskoki na mnie ostatnimi czasy
plomienie troche dziwna oplowska skora normalna malutka nie mowie ze kazda z nich bym kupil. bo nie kazdej odpowiada mi kolor/ksztalt/wykonanie. ale na allegro jest wiele _ciekawych_ galek. |