Gokarty

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Gdzie na śląsku mozna pojezdzic gokartem gdzie sa tory kartintgowe prosze o podawanie mi takicg miejsc na śląsku badz linków lub numerów tel

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2005-07-26 16:44:22 ]
[ powód edycji: tytułowanie wątków ]

1. cześć!
2. temat do Hyde Parku
3. Regulamin Forum

Pozdro i miłego korzystania z forum.

sorki za złę miejsce umieszczenia tego tematu prosze moderów o przeniesienei go

Cytat:
2005-07-26 11:01:54, v2 pisze:
sorki za złę miejsce umieszczenia tego tematu prosze moderów o przeniesienei go

punkt 2 zaliczony. jeszce opanuj punkt 1 i 3
witaj na forum i nie bierz wszystkiego do siebie co tu jest pisane

heh a mzoe ktos odpowie mi an moje pytanie?????????

W Zabrzu pod C.H. M1

W warszowicach k/ Żor.

a moze jakies konkrety o tych warszowicach ulica i czy sa napewno cennny ewentualnie numer telefonu???
i co do m1 w zabrzu tez

Z tego co pamiętam to na lotnisku w Gokartowicach też jest jakiś tor rozstawiony i gokarty... ale nie widzialem z bliska tylko przejazdem. ale stoi to tam już dłuższy czas

Cytat:
2005-07-26 16:34:39, v2 pisze:
a moze jakies konkrety o tych warszowicach ulica i czy sa napewno cennny ewentualnie numer telefonu??? i co do m1 w zabrzu tez

Jak będę przejeżdzął to spie zapytam, może ktoś jest z zabrza i się dowie...Jedyny minus to że się jezdzi po parkingu. Ja jeżdziłem kiedyś jak były pod Tesco i na tych rowach odwadniających to wywracało flaki do góry i odbijało nerki...ale za to przyczepnośc jest miód.

Szkoda za na ślasku mozna pojezdzic tylko na parkingach po m1 badz tym w warszowicach (jade go niebawem sprawdzic) Na słowacji sa wspałniałe krty tory kartingowe z idealnym aswaltem badz betono asfaltem z dokladnym pomiarem czasu. A mi marza sie gokardowe zawody amtorskie

Witam! widzę że ten temat zamarł już dawno temu ale chciałbym się dowiedziec jak teraz przedstawia sie sytuacja w tym temacie jesli ktos wie gdzie mozna obecnie pojezdzic moje gg 1568311 bede bardzo wdzieczny za wszelkie info . Z gory dzieki i pozdrawiam

Cytat:
2007-06-06 21:05:33, remperos pisze:
Witam! widzę że ten temat zamarł już dawno temu ale chciałbym się dowiedziec jak teraz przedstawia sie sytuacja w tym temacie jesli ktos wie gdzie mozna obecnie pojezdzic moje gg 1568311 bede bardzo wdzieczny za wszelkie info . Z gory dzieki i pozdrawiam

Dalej są pod M1 w zabrzu.

W kiędzierzynie koźlu jest tor kartingowy.