Auto [S] Sprzedam BMW E36 Coupe

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
BMW E36 coupe, 1.8 16v, 179KM. Całościowy Mpakiet (zderzaki, lustra, nakładki progowe, tylne lampy), felgi BBS RS1 18" z oponami 225/40, zawieszenie H&R czerwone (-70,-50), sportowe sprzęgło, moc zwiększona profesjonalnie a nie ze szwagrem za stodoła jak to czasme się zdarza. (planowana głowica, zmieniony układ dolotowy, przeprogramowany komputer, zmieniona mapa paliwowa, sportowe wałki rozrządów, zmienione zawory), reflektory FK Automotive z ringami, elementy gumowo metalowe zawieszenia utwardzone firmy Bilstein,

Samochód bardzo zadbany i w idealnym stanie wizualnym oraz technicznym. Garażowany, właściciel nie palący.

Dodatkowe wyposażenie:
elektryczne szyby z domykaniem, szybrdach elektryczny, elektryczne lustra, podgrzewane lustra i spryskiwacze, auto alarm, centralny zamek, wspomaganie kierownicy, skórzane wykończenia (kierownica, gałka zmiany biegów, itp), ABS, radio CD, komplet kół zimowych (stalowych), radio CD, podłokietnik, napinacze pasów, 2 poduszki powietrzne, piękny nietypowy kolor nadwozia -ciemna śliwka (lakier perłowy), roleta na tylnej szybie, kubełkowe siedzenia.

Pełna dokumentacja, komplet kluczy, od maja 2005 w Polsce.
Samochód był zaprezentowany w miesięczniku GT (01, 2006).
Auto nigdy nie było poddawane żadnym "pseudo tuningowym" zabiegom!!

Cena 19900zł

Kontakt: 503- 811- 321,

Zdjęcia w profilu

[ wiadomość edytowana przez: daz dnia 2007-06-06 23:47:02 ]

[ wiadomość edytowana przez: Miro600V dnia 2007-06-07 10:28:53 ]
[ powód edycji: wstawiłem "Auto [S]". Oj nieładnie Panie moderatorze Daz. ;] ]

Chyba nie bardzo masz chęć sprzedać swoją furke. Sprzedajesz ją i sprzedajesz, a kupca nie ma. No chyba że celowo wszystkich odstraszasz

Nie mam czasu zająć się sprzedażą wieć raz na miesiać jak mi się przypomni i znajde chwilke wonego czasu to wrzuce nowe ogłoszenie, więc można powiedzieć ze mi się nie spieszy, ale co masz konkretnie na myśli mówiąc że odstraszam?

Cytat:
ale co masz konkretnie na myśli mówiąc że odstraszam?

Nic konkretnego, jak ja wcześniej nie miałem za bardzo ochoty sprzedawać swojego Audika coupe, (a musiałem) to też jakby odstraszałem potencjalnych kupców.
Pozdrawiam
PS. Czemu sprzedajesz??

sprzedaje bo mam już ją 3 lata i najwyższy czas na coś innego. najgorsza jest w tym wszytskim strasznie duża rozpiętość cenowa za ten model, już nawet od 10tys a niektórzy sobie liczą i 28tys i nie wiadomo jak tu wypośrodkować. Coś czuje że skończy się na tym że trzeba będzie zejść jeszcze z ceny

Cytat:
najgorsza jest w tym wszytskim strasznie duża rozpiętość cenowa

To samo jest z e34. 525 z podobnego rocznika można kupić za 4 tysiące jak i nawet za 12 tys.
Twoja e36 jest warta dobrych pieniędzy, dlatego za dużo nie obniżaj ceny, musisz tylko znaleźć dobrego kupca. Wystaw na allegro od 1zł z ceną minimalną.
Pozdrawiam

Fajne masz Daz auto ale mysle ze za ta kase ciezko Ci ja bedzie sprzedac ..

chociaz nie ma rzeczy nimozliwych a kazde auto ma swojego kupca

powodzenia!

BTW który to rok?

pzdr

w niemieckich papierach mam wbite listopad 95