Szczęki hamulcowe max4-ma ktoś?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Jak w temacie, jest to coś warte czy sobie podarować ten zakup? do espero 1,5
Cena 65

Nie za bardzo warte jezeli zalezy Ci zeby tylko był reczny na postoju to bierz ale nie spodziewaj sie rewelacji ogólnie lipa

[ wiadomość edytowana przez: adasko_21 dnia 2007-05-31 14:55:58 ]

4Max to marka wewnętrzna InterCars'u.
Osobiście kupuję jedynie jedne wyroby sygnowane tym znakiem... zbiorniczki płynu wspomagania do VW.
Generalnie... nie polecam.

Pozdrawiam - SpeedR

Ja pracuje w intercasie i oprócz zbiorniczków moge polecić tarcze hamulcowe i tu sie pewnie dożo osób zemną nie zgodzi ale są lepsze od brembo dużo ludzi narzeka na tarcze barembo a na 4maxa reklamacje są sporadyczne.

Cytat:
2007-05-31 23:01:09, adasko_21 pisze:
Ja pracuje w intercasie i oprócz zbiorniczków moge polecić tarcze hamulcowe i tu sie pewnie dożo osób zemną nie zgodzi ale są lepsze od brembo dużo ludzi narzeka na tarcze barembo a na 4maxa reklamacje są sporadyczne.

bo do brembo ludzie mają inne wymagania niż do marek sygnowanych przez 4maxa...

Co ty gadasz chyuba zabardzo niewiesz co jak cos sie krzywi po paru hamowaniach i to bedzie brembo to można sobie sobie pozwolic na jazde z pokrzywionym bo to brembo tak?? a jak ma inna marke to sie mówi ze to i tak złom to miało prawo.
I ja tu nie mówie ze 4max to jakas zajebista firma no ale akurat tarcze sa lepsze od brembo

[ wiadomość edytowana przez: adasko_21 dnia 2007-06-01 08:25:36 ]

[ wiadomość edytowana przez: adasko_21 dnia 2007-06-01 08:49:30 ]

A 4max ma w ofercie do esperaka jakieś tarcze nacinane?
Brembo i ATE mają

Przeglądałem ofertę intercarsu i oprócz klocków na przód nie widziałem żadnych tarcz

[ wiadomość edytowana przez: krzychu_ch dnia 2007-06-01 14:39:14 ]

Przyznam bez bicia, że tarcz 4Max'a nie trzymałem nawet "w ręcach".

Co się tyczy reklamacji.
Na zegary AutoGauge też ponoć odsetek reklamacji jest mniejszy aniżeli w przypadku produktów Greddy, jednak twierdzę, że wskaźnika za 50 czy 70 zł. wielu osobom po prostu nie chce się reklamować, gdyż bardziej cenią swój wolny czas.

Pozdrawiam - SpeedR

Cytat:
2007-06-01 14:35:48, krzychu_ch pisze:
A 4max ma w ofercie do esperaka jakieś tarcze nacinane? Brembo i ATE mają Przeglądałem ofertę intercarsu i oprócz klocków na przód nie widziałem żadnych tarcz [ wiadomość edytowana przez: krzychu_ch dnia 2007-06-01 14:39:14 ]

I co z tego ?

Cytat:
2007-06-01 14:35:48, krzychu_ch pisze:
A 4max ma w ofercie do esperaka jakieś tarcze nacinane? Brembo i ATE mają :: Przeglądałem ofertę intercarsu i oprócz klocków na przód nie widziałem żadnych tarcz [ wiadomość edytowana przez: krzychu_ch dnia 2007-06-01 14:39:14 ]

jak byś czytał uwazniej to bys widziął ze tu chodzi tylko o zwykłe tarcze nikt nie wspomniał o nacinanych mowa jest o zwykłych brembo a nie nacinanych te nacinane sa z wyzszej półki wiec i pewnie lepszy materiał

AHA TU MASZ INDEX TARCZ 4MAXA JAK BYS KIEDYŚ CHIAŁ 5201-01-0517P zebyś juz więcej się nie motał

[ wiadomość edytowana przez: adasko_21 dnia 2007-06-01 14:58:19 ]

Ale fakt faktem, ze w ofercie intarcarsu nie znalazłem żadnych tarcz do espero

zobacz co masz napisane poniżej DUZYMI literami
wszystko masz i juz wiecej na własną reke sam nie szukaj

[ wiadomość edytowana przez: adasko_21 dnia 2007-06-01 15:07:05 ]

Cytat:
2007-06-01 14:56:14, krzychu_ch pisze:
Ale fakt faktem, ze w ofercie intarcarsu nie znalazłem żadnych tarcz do espero

W takim przypadku...radziłbym jeszcze raz iść do szkoły....na jakieś 8 klas ...gdzieś w granicach 6-tej uczą teraz czytać...

Cytat:
2007-06-02 00:07:29, bogdan1 pisze:
W takim przypadku...radziłbym jeszcze raz iść do szkoły....na jakieś 8 klas ...gdzieś w granicach 6-tej uczą teraz czytać...

Bogdan przeginasz
moja córka w pierwszej klasie potrafi czytać

(Krzychu_ch czas wrócić do zerówki i rozpocząć edukację )*

NMSP

* bez obrazy

Ale szydera

Walcie się na cyce
Pod tym linkiem eKatalog InterCars'u można sobie sprawdzić co mają i w jakich cenach

Trzy razy patrzyłem i nie ma tarcz firmy 4MAX

hejo
wiem że posypią się gromy, kupiłem 4max-a, bębny i szczęki za 150zł, ekonomia zwyciężyła
pozdrawiam
dzięki za porady

to teraz powiedz jak sie spisuja

Mam takie tarcze, a klocki HR-y na początku było OKi, teraz jak hamuję to tak jak to gdzieś określił Navi "Sład towarowy"

Te tarcze są do bani...

hej
za szybko by opisać "wrażenia", to chyba musi się wszystko dotrzeć, jeden plus że nareszcie ustawilismy ręczny, dotąd był fatalny
pozdrawiam