| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
yaceck Rower Salto Wrocław | 2007-03-06 23:51:46 Witajcie.
Prawdopodobnie nikt mnie za bardzo nie kojarzy (ostatnią moją aktywnością było dodanie linku z fragmentem jakiegoś włoskiego pościgu ze 125 i chyba jakimś Oplem ).
Jestem z Wami od dawna, chociaż ostatnio coraz rzadziej tu zaglądam, a raczej w ogóle (brak internetu - tu gdzie studiuję). Jednak znalazłem się w wielkiej potrzebie i potrzebuję bardzo każdej pomocy. Właściwie nie tyle ja, co moja siostra. Chciałbym, abyście w miarę możliwości podrzucili ten link kolegom/koleżankom a przede wszystkim własnym rodzicom (o ile to możliwe - gotowy blankiet - opis na stronie). Wszytko dotyczy mojej siostry - nie będę tutaj kopiował tekstu - wszystko jest pod linkiem. Dziękuję bardzo za pomoc z góry, gdyż nie będę miał okazji prędko tu wrócić. http://kasia.szwalek.pl/ Wszystkim, którzy chociaż doczytają to do końca (a starałem się aby nie był to zbyt długi tekst) z całego serca dziękuję za poświęcenie uwagi i zainteresowanie sprawą. Do zobaczenia. Jeśli to możliwe - proszę podwieście temat choć na chwilę. |
magda_trikolor F&F Sympatyk cc tOrOntO | 2007-03-07 00:10:42 poszło na kolejne fora |
KASIACZEK Furious Girl TORUŃ | 2007-03-07 00:14:05 no to ja też zrobiłam z tym co mogłam... |
Vyzn-R F&F Sympatyk Babilon Bandit Lipno | 2007-03-07 00:25:58 czesc yacek ja Ciebie pamietam iestety nie rozliczam sie jeszcze wiec nie moge przekazac tego 1% ale zrobie co bede mógł Widze ze spory sztab jest zaangazowany w pomoc twojej siostrze i wszystko wskazuje na to ze sie uda osiagnac cel, za to trzymam kciuki Teraz ide rozsyłac to dalej ![]() |
KaKiGT gof3r ; rally fiest ... Trzebnica k/wrocławia | 2007-03-19 21:11:58 Ja sie rozliczam w tym roku ale te wszystkie podatki to dla mnie czarna magia.
Prosciej bedzie jak przelewem prześle. Można tak?? Po co sie pytam juz za późno. Niewiele ale narazie na wiecej nie moge sobie pozwolić. Powodzenia i pozdrowienia dla Kasi. Napisz jak sie sprawy mają. |
Poramancza F&F MEMBER 125p jaworzno | 2007-04-10 23:26:22 jacek daj ze jaki numer konta zawsze to jakieś pare groszy ktoś przeleje |
MikeVTi F&F Sympatyk zielona rally żaba Dulowa | 2007-04-24 23:45:14 no hej,
daj jakis nr konta(zeby nie bawic sie jakos pitami) jak wyzej napisano albo tel kontaktowy. pzdr |
yaceck Rower Salto Wrocław | 2007-05-07 14:00:04 Witam ponownie,
Po pierwsze dziękuję serdecznie za zaangażowanie w sprawę. Bardzo wiele odsłon strony było właśnie z forum F&F. Cieszę się, że pomimo mojej tak długiej absencji mogę liczyć na pomoc. Jest już po PITach, więc temat właściwie można odwiesić, jakkolwiek pieniądze nadal są potrzebne i można je wpłacać w "tradycyjny" sposób, czyli jako zwykły przelew. I wierzcie mi - nawet 5zł robi dużą różnicę. Numer konta podany jest na stronie, ale wkleję go raz jeszcze:
Kasia jedzie w czwartek do Goteborga, na pierwsze konsultacje. Wszystko zaczyna się powoli układać. Niestety nie mam dostępu do danych wpłacających, więc zwrócić się osobiście do tych osób nie mogę, ale jak już wspomniałem poprzednio - sam czas poświęcony na przeczytanie tego co jest na stronie jest dla nas ogromną satysfakcją, za co raz jeszcze pragniemy podziękować. Pozdrawiam. |
Vyzn-R F&F Sympatyk Babilon Bandit Lipno | 2007-05-23 11:54:18 Bo furiaci to są fajne ludzienie tan na prawdę
Życzymy aby wszystko poszło po jak najlepszej mysli i szybkiego powrotu do zdrowia, trzymamy kciuki! |
yaceck Rower Salto Wrocław | 2007-06-11 13:51:52 Witam ponownie.
Dziękuje za pomoc i jednocześnie pragnę zaprosić wszystkich zainteresowanych futbolem (chociaż niekoniecznie) na imprezę zorganizowaną przez Krzyśka Przytułę. Będzie to mecz reprezentacji polskiej ligi. Więcej informacji znajdziecie pod tym adresem: http://arka.gdynia.pl/?akcja=news&id=1191 Pozdrawiam serdecznie i zachęcam do wybrania się na to spotkanie ![]() |