Carina E - Rozrząd Białystok

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam znacie moze jakis dobrych fachowców (warsztat) gdzie mogą wymienic mi rozrzad w Białymstoku i ile to moze kosztowac razem z czesciami i robocizną.
Gdzie mozna dostac sam rozrząd?
A moze ktos wie jaka jest cena w Toyocie.

Nie napisałeś jaki masz silnik. Ja ma 1.6 w AV z 98r czyli podobne a chyba i takie same były w Carinach. Za rozrzą z robocizną + wymiana paska klinowego zapłaciłem ok. 350zł wiem, że w serwisie chcą 700zł w Ełku bo kolega dowiadywał się. A ha wymianę zroniłem w Wysokiem Maz. więc nie daleko od B-stoku. Jeżeli będziesz chciał namiary do mechanika to daj znać

ARA PPUH SPECJALIZACJA TOYOTA - SKLEP, WARSZTAT RUTKOWSKI ANDRZEJ
Adres: Białystok
ul. Warszawska 59
15-062 Białystok
085 741 63 59

wjazd jest mniej wiecej naprzeciw kosciola sw wojciecha
jedziesz do konca placu, potem odbijasz w prawo i szukaj gdzieś w tamtych okolicach

silnik mam 1.6 wiec taki sam. A 350 zł to jeszcze nie jest tak duzo nie zrujnuje mnie finansowo hehe ale czesci to sa zamiennika tak? czy moze orginalne Toyoty

Cytat:
2007-06-06 13:26:36, nogal2 pisze:
[...]Za rozrzą z robocizną + wymiana paska klinowego zapłaciłem ok. 350zł [...]

Cosik mało... Chyba sam pasek wymienił ? A rolki ???
Pozdro.

Cytat:
2007-06-06 13:40:06, Grzesiek pisze:
ARA PPUH SPECJALIZACJA TOYOTA - SKLEP, WARSZTAT RUTKOWSKI ANDRZEJ Adres: Białystok ul. Warszawska 59 15-062 Białystok 085 741 63 59 wjazd jest mniej wiecej naprzeciw kosciola sw wojciecha jedziesz do konca placu, potem odbijasz w prawo i szukaj gdzieś w tamtych okolicach

na terenie dawnej "Pasmanty".
Polecam. Niedawno korzystałem z ich usług (filtry, oleje, płyny, hamulce) i jest ok.
Ciekawostką jest to że jak zadzwoniłem umówić się to pierwszy wolny termin podali mi za 3 tygodnie.

Cytat:
2007-06-07 07:13:40, karol-P pisze:
na terenie dawnej "Pasmanty". Polecam. Niedawno korzystałem z ich usług (filtry, oleje, płyny, hamulce) i jest ok. Ciekawostką jest to że jak zadzwoniłem umówić się to pierwszy wolny termin podali mi za 3 tygodnie.

popieram ten warsztacik
też korzystaliśmy z ich usług

choć ostatnio rozrząd wymieniał nam znajomy mechanik
jest tani i dobry
sporo taksówkarzy u niego robi
jak chcesz to podam ci namiary na priva

Wymienił pasek i napinacz. Gość serwisuje mi już trzeci samochód i jeszcze nigdy nie miałem problemów. A tak wogóle to Toyota chyba nie produkuje pasków. no nie