Mordercy aut - zarżnięcie silnika tak dla zabawy!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Spójrzcie na to:

Śmierć beczki

Nie mogłem na to patrzeć...
Ciekawe mają ludzie zajęcia

Nie wiem co gorsze - pedofile albo tacy..

A ja mogłem... w czym problem... kawał trupiarskiej blachy wartej co najwyżej tyle ile złomiarz zapłaci... zniszczyli i tyle

A tu macie kolejny jeszcze większy debilizm:

BMW

Najgorsze jest to, że głupole bawili sie na normalnej drodze gdzie jeździły auta i chodzili ludzie

Bez wyobraźni...

W Polsce jeszcze by z tego Merca auto bylo a co do mordowania to ja przynajmiej widzialem ze do konca filmu Beczka odpalala wiec nie udalo im sie

Cytat:
2007-06-06 09:08:07, kylos pisze:
do konca filmu Beczka odpalala wiec nie udalo im sie

Kręciła, ale już nie odpaliła. Ciekawe jak współczesne silniki by się zachowały. Zapewne zapaliło by się ze 20 kontrolek, a silnik nawet 1/4% tego co w beczce by nie przeżył.

nie rozomumiem co ci ludzie mają w bani , można znaleźć 100 000 fajniejszych sposobów na zarżnięcie beczki niż spuszczenie wody i zagrzanie silnika... co w tym fajnego??
ps. sprawa dzidka jest powszechnie znana nawet w teleexpresie było, a po telewizorni zainteresowała się nim psiarnia

Cytat:
2007-06-06 08:42:57, Pepton pisze:
A tu macie kolejny jeszcze większy debilizm: BMW Najgorsze jest to, że głupole bawili sie na normalnej drodze gdzie jeździły auta i chodzili ludzie Bez wyobraźni...

A podobno była to buma jakiegos klijenta servisu przed którym się krecą ? Ciekwe jaka miał mine własciel jak zobaczył tego wraka

Dzidek to klasyka

To popatrzcie sobie jeszcze na Civica,o tutaj - klik.

Dzidek skonczyl marnie, bez prawka pracy i z dlugiem Wlascielka chciala od wlasciciela warsztatu za ten wrak 25.000 kola bo byla z nim zwiazana uczuciowo Dzidek najbardziej wdzieczny jest temu koledze ktory to nakrecil, pewnie do tej pory razem to spłacaja Takie rzeczy to tylko w szczecinie