[s][126]chromy, nowy gaźnik ale jaki i stare lusterka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

narazie wystawiłem je tylko tu jak ktoś by je chciał to proponować cene, w zestawie są podstwaki i tego nie jestem pewny na 100% ale chyba śruby z chromowanymi łepkami.
chromy trzeba liznąć auto maxem profilaktycznie.
są jeszcze pióra wycieraczek w chromie.
więcej fotek moge wykonać dopiero w week ponieważ nie mam ich u siebie tylko u kobiety
cena 70zł

gaźnik jest nowy nigdy nie używany przeleżał w garażu kilka ładnych lat aż wczoraj stwierdziłem że coś z nim zrobie i tak naszedł mnie pomysł na zarobienie troche kasy. został on poddany czyszczeniu i polerce(polerke nie papierem ściernym!!!!!!).
skrucony i wypolerowany dyfuzor oraz w gardzielu nie ma już zwężki cały gardziel jest spolerowany na lustro. dysze zostały orginalne kazdy wymeni sam według potrzeby na kM
dodatkowo wypolerowana została obudowa prawie w 100% (są miejsca do których nie dało się dostać ale jak trafi on na miejsce to nie widać tych kilku małych miejsc. hym cena niewiem jaka jest proponować dodam że jest to w 100% nówka nie jezdzona nigdy robiony przez cały dzień

a teraz tak do porównania jak wygląda normalny gaźnik fabryczny a jak mój
cena 80 do negocjacji

stan tego srebrnego jak widać najlepszy nie jest troche serca i będzie rewelka niema co się dziwić one są starsze niż ja
cena 10 za szt
[ wiadomość edytowana przez: pablo170 dnia 2007-06-11 13:15:55 ]

[ wiadomość edytowana przez: pablo170 dnia 2007-06-11 13:16:47 ]

klepie chromy znaczy sie zderzaki

[ wiadomość edytowana przez: kaza dnia 2007-06-11 15:55:55 ]

no spoko napisz priv