Problem z LPG help!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,
Mam problem a mianowicie, dzis niespodziewanie zaczał mi brzęczeć przełącznik od gazu, po czym auto chwile pozniej zaczelo szarpac jakby nie bylo wogule gazu a w baku napewno jest, co z tym zrobic? wymiana przełącznika pomoże? można wogule takie części dostać?? z góry dziękuje

Posiadam Opla Kadeta 1,7

Można dostać, a co do przyczyn brzęczenia to jak zwykle trochę mało szczegółów. Kryształowa kula się popsuła .

a Więc, jechałem wczoraj i nagle zaczelo coś w środku przełącznika piszczeć jakby jakieś zwarcie było przełączyłem na benzyne i wszystko było ok, jak dałem na pozycje 0 znow piszczenie i przełacznik się nagrzał strasznie a dokładnie jego jedna część (białe kwadratowe pudełeczko znajdujące się niedaleko przycisków) chwile po tym piszczeniu autem zaczelo zarywac(szczegolnie na większych obrotach)czy to jest wina przełącznika? czy moge jakikolwiek przelacznik zamontowac czy to musi byc konkretny przelacznik do konkretnej instalacji? jaki jest kosta takiego przelacznika? z gory dziekuje za pomoc

Pisząc o szczegółach miałem na myśli generację instalacji, jej nazwę. Skąd mamy wiedzieć jaką masz tak wtyczkę skoro nawet nie podałeś nazwy . Wygląda mi to na przekaźnik, albo sfajczył się tranzystor ewentualnie kondensator wyparował .

Już naprawiłem;] masa sie odczepila ;];]

Temat zamkniety;]