Fiat 238

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Znajomy kupił sobie fiata za zasadniczo nie duże pieniądze, jak dla mnie bomba. Oceńcie sami

fiat1
fiat2
fiat3
fiat4
fiat5

chcąc sie coś dowiedzieć
strona
wyczytałem ze to jest 1438 C cm, 46 HP jakoś nie za dużo, to jest zwykły fiatowski 1.5 ?

O w morde gdzie taki furacz sie chował zajebisty prawie jak vw.Widać od kogo niemcy zajomali pomysł.

zajebite autko na zloty i wszelkiego typu wypady na wakacje melanże itd , super mnie się bardzo podoba

Jakiś czas temu był taki Fiat z Poznania (ale normalny dostawczak, nie camping) wystawiony na Allegro. Silnik to raczej 903 cm3. Taki był w tamtym z Poznania i moc by się wtedy zgadzała.

edit
Poszukałem w necie i wychodzi na to, że faktycznie były tam silniki 1438 cm3

[ wiadomość edytowana przez: janas81 dnia 2007-06-11 13:48:15 ]

Cytat:
lukaszc Wysłany: 2007-06-11 11:03:52

zajebite autko na zloty i wszelkiego typu wypady na wakacje melanże itd , super mnie się bardzo podoba

np. na koncerty lub zlot F&F na Sosinie

tylko te kapsle od VW sa obleśne a tak to furka piekna Tylko to doprowadzic do swietnego stanu i mozna smigac po świecie

ale baja okrutnie mi sie podoba

a ten silniczek nie za slaby na taka kolubryne ??

trzeba swapa zrobić

jak tylko ziomek wróci nim z helu wpadnę i porobię więcej fotek

Cytat:
2007-06-11 13:41:35, janas81 pisze:
Jakiś czas temu był taki Fiat z Poznania (ale normalny dostawczak, nie camping) wystawiony na Allegro. Silnik to raczej 903 cm3. Taki był w tamtym z Poznania i moc by się wtedy zgadzała. edit Poszukałem w necie i wychodzi na to, że faktycznie były tam silniki 1438 cm3 [ wiadomość edytowana przez: janas81 dnia 2007-06-11 13:48:15 ]

Bo tam ten to pewnie jakis składak był zrszeszta ktos z P-ń mowił ze koles go zarznał równo

ładna furmanka

A ile taki kosztuje mniej wiecej? oczywiście w dobrym stanie!