Co sądzicie o tym esperaku???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
oferta wydaje sie byc dobra ale cos chyba tkwi w tym samochodzie...

esperak

[ wiadomość edytowana przez: Navi dnia 2007-06-06 08:03:17 ]

pomylka
cena w euro 1150
4370 zl

Cytat:
2007-06-05 12:08:25, rafalko pisze:
oferta wydaje sie byc dobra ale cos chyba tkwi w tym samochodzie... esperak

no chyba se jaja robisz espero za 1000 zł jakby to nie była pomyłka to byłaby podpuch chyba?

Taka uwaga.

Temat wiadomości jest po to by inni użytkownicy forum bez zaglądania do wątku mogli ocenić czy są w stanie pomóc lub jeśli mają podobną usterkę - szukać rozwiązania, a także by było łatwiej w przyszłości grzebać w archiwum.

Dlatego starajmy się nazywać rzeczy po imieniu

Paweł: Widzę po awatarku, że budowa garażu pochłonęła Cię całkiem

--
Wiesiek

Cytat:
Dodatkowe wyposażenie:
ABS, hak, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, szyberdach, centralny zamek, poduszka powietrzna, wspomaganie kierownicy, immobiliser, komputer, welurowa tapicerka

Ciekawe gdzie
Może w bagażniku do samodzielnego montażu

Pewnie standardowy opis auta tylko fotki inne

Cytat:
2007-06-05 15:49:15, krzychu_ch pisze:
Ciekawe gdzie Może w bagażniku do samodzielnego montażu Pewnie standardowy opis auta tylko fotki inne

... i jeszcze - co poeta miał na myśli pisząc "komputer"?

--
Wiesiek

Cytat:
2007-06-05 15:49:15, krzychu_ch pisze:
Ciekawe gdzie Może w bagażniku do samodzielnego montażu Pewnie standardowy opis auta tylko fotki inne

Ciekawe czy tekst o braku korozji w tej sytuacji również pochodził z innego auta...

Cytat:
2007-06-05 12:08:25, rafalko pisze:
oferta wydaje sie byc dobra ale cos chyba tkwi w tym samochodzie... esperak

Cena srednia. Dolicz oplaty ok 1200 zł i ewentualny GAZ - zadna rewelacja, no chyba ze z ta korozja to prawda na co bym nie liczyl.

no i klima jak by działała.....narazie nie mam czasu ale i tak wydaje mi sie ze to nie rewelacja za 4 tys zł...nie wpadlem na to ze gosc pomylił miejsca do wpisania cen...

Cytat:
2007-06-05 15:26:51, Maestro pisze:
Paweł: Widzę po awatarku, że budowa garażu pochłonęła Cię całkiem -- Wiesiek

"Dziurka" wykopana, jak się uda to dziś lub w piątek zaszaluję, a w sobotę wylewka

nie jestem pewnien czy to ten sam koleś , ale do gubina jakiś miesiąc temu znajomy jechał lawetą, po świerzo ściągnięte ładne espero, okaząło się takie gówno, że wrócił na pusto.. tylk osie wk** można jak ci ku*** jeden nie powei uczciwie przez telefon....

w gubinie byłem 3 lata temu oglądać 'bezwypadkowe' e34 540iA
Rok 1995 wtedy cena 19 tys zł (jak na tamte czasy bardzo atrakcyjna)........samochód był tak bezwypadkowy że przednie światła miał zaadaptowane z dużego fiata
Szpachla była wszędzie, na słupkach, dachu, taką rzeźbe widziałem tylko raz w życiu. Może to ten sam człowiek, może inny, ale ja do gubina po auto wiecej nie pojade Szkoda benzyny

Cytat:
2007-06-05 15:52:41, Maestro pisze:
... i jeszcze - co poeta miał na myśli pisząc "komputer"? -- Wiesiek

Może chodziło o kalkulator dołożony w schowku gratis , moja babcia do śmierci na kalkulator mówiła komputer

[ wiadomość edytowana przez: MarEsp20 dnia 2007-06-16 07:16:47 ]

Cytat:
2007-06-16 07:15:00, MarEsp20 pisze:
Może chodziło o kalkulator dołożony w schowku gratis , moja babcia do śmierci na kalkulator mówiła komputer [ wiadomość edytowana przez: MarEsp20 dnia 2007-06-16 07:16:47 ]

jakby niebyło to jest komputer ktore wykonuje proste dzialania i obliczenia matematyczne

Ja kupiłem 4 miechy temu espero za 1400 zł i jestem zadowolony. Z gazem. Troche rdzewieje ale jak każde espero.

Cytat:
2007-06-17 13:14:27, Robo532 pisze:
Ja kupiłem 4 miechy temu espero za 1400 zł i jestem zadowolony. Z gazem. Troche rdzewieje ale jak każde espero.

Taaa??
Całe, czy rozbitka?

Cytat:
2007-06-17 13:47:14, Michal-500 pisze:
Taaa?? Całe, czy rozbitka?

moze całe ale silnik to pewnie kaplica... gdzies feler musi byc taki ze głowa boli...(jak dlamnie to ZBYT tanio...)

Ciekawe co to za atrakcyjna sztuka to złomero za 1400 zł, skoro mnie 2 x ruscy handlarze w ciemno dawali tri tysić złotych.